Cevap: Behzat Ç. / Bir Ankara Polisiyesi | Cuma | 23:00 | Star TV

Bizim bi akraba Behzat Ç . nin tiyatro şirketimi ne varmış onda grafiker olarak çalışıyor .

Bölüm çok da kötü değildi bence, Behzat'ın içindeki çatışmaları çok güzel anlattı.

Orada vermeye çalıştıkları mesajları anlayamamışsınız. İçinde çok fazla düşünce var birisi deliriyor, birisi çıldırıyor, biri tek başına intikam almaya çalışıyor, biri uyuşturucu bağımlısı oluyor en sonunda da bunların hepsini kovup kendi başına kalıyor, bildiği yoldan devam edecek yani. Başlarda Max Payne gibi takılacak sanıyordumda öyle olmayacak orada verilmeye çalışılan mesaj bu.

Yok Namik orasini anladim'da,

Ben seye takildim. Muhtemelen Esra'yi öldüren elemanin evine giderken, kapiyi kirip, arkasindan kosarken, bildigin adam kacmisti demi?

Kactiktan sonra, birden adamin arkasindan Behzat'in klonu gitti, arabayla. Motor'u süren eleman'da (Esra'nin katili) bu arabayi gördükten sonra, dahada hizlanmaya baslamisti.

O yüzden biraz 'mind.ucker' olmus.

Umarim ilerleyen bölümlerde, biraz daha netlesir durum.

Sezonun ilk bölümüne göre tutuk olsa da ben begendim. ipucu vermeden devam edebildiler, bakalim kac bölüm daha gidecek böyle. Harun cok iyi oynuyor.

Evet klonların kendi kendilerine yaptıkları şeyler mantıklı. Ama adam öldürmesi, birisi içerde iken diğerinin başka bir adamı kovalaması ve bunun engel olan araba içerisindeki teyze ve amca tarafından görülmesi falan saçma olmuş. 10 Behzat gücüne ulaşılmaya çalışılmış. Ama bu sezon geçen sezondan iyi olacak gibi geliyor bana.

Sitede de sansürü dayamışlar. :o

Bu arada yeni katılan olay yeri inceleme'deki elemandan da bir şeyler çıkacak kesin direkt olarak Dexter'a gönderme yapmışlar.

Reytingleri etkilemesin diye sansürsüz bölüm hemen ertesi gün koyulmayacakmış. :ayatollah:

Sitede de sansürü dayamışlar. :o

Bu arada yeni katılan olay yeri inceleme'deki elemandan da bir şeyler çıkacak kesin direkt olarak Dexter'a gönderme yapmışlar.

İzlemedim Behzat Ç. nin yeni sezonunu ama geçen sezonda birkaç ölüm olayında Dexter'dan esinlenmişlerdi.

behzat kokaine nasil daldi öyle yaladi yuttu adam :)

dhu1b.jpg

Hani sansür? :mad: :mad: :mad:

Ota b.ka sansür koyanlar bunu nasil atlamislar hayret. :o

384067_469396269767156_1326069676_n.jpg

401542_520388314655226_661144320_n.jpg

Geçen hafta 11'de açtım çoktan başlamıştı, birazını kaçırdım. 11'de başladığına emin misiniz?

22:30'da başladı geçen hafta.

Geri
Üst Alt