Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bira lafı duyulmuyor şaka maka komediydi o olay.
Sansürü abartmışlar artık ama sansürsüz halini de beğenmedim, küfürün dozunu kaçırıyorlar. Bir orta yolunu bulsalar keşke.
Savcının ölmesi kötü oldu, tam Behzat'a göre bir manitaydı![]()
- Star TV - Türkiye'nin ilk özel televizyonu
Yukaridaki siteden, yani startv'in sitesinden, Behzat C'yi SANSURSUZ izleyebilirsiniz!
Müthis!
Diziden ne kadar süre sonra ekliyorlar peki biliyor musun?
Realite bu abi. Türkiye'de cogu insanin 2 lafindan birtanesi s....r veya a.k.
Umarim ban yemem![]()
Arada bir her insan küfrediyor tabii ki, etmeyen çok nadirdir. Dizide de arada olsun, ben olmasın demiyorum ama insan her cümlenin sonunda vay ... demez ki
Dizi zaten çok güzel, bu şekilde ilgi çekmeye çalışmalarına pek de gerek yok bence.

O şekilde ilgi çekmiyorlarki senin çevrende olmayabilir ama çok fazla var o tarz insan aksine bence gerçekçilik katıyor.
O şekilde ilgi çekmiyorlarki senin çevrende olmayabilir ama çok fazla var o tarz insan aksine bence gerçekçilik katıyor.
Aslinda dogru soyluyor. Kufur ciksin demiyor diziden, ancak biraz abartmislar diyo. Bencede dogru soyluyor. Dun izlerken baya zevk aldim. Ama simdi dusununce baya abartmislar.
Bu arada, anlamadigim olay var. Behzat'in klonunu yapmislar iyi guzel hos'ta.
Onlar aslinda yok demi? Yoksa, arabayi surup o motorcunun arkadasindan nasil gidebiliyor. Veya o adamlari vuran Behzat miydi degil miydi gercekten sasirdim.
Sizofren sandim. Ama sizofren olan bir kisi sadece halusinasyon gorur. Ama biraz abartmislar.
Orada vermeye çalıştıkları mesajları anlayamamışsınız. İçinde çok fazla düşünce var birisi deliriyor, birisi çıldırıyor, biri tek başına intikam almaya çalışıyor, biri uyuşturucu bağımlısı oluyor en sonunda da bunların hepsini kovup kendi başına kalıyor, bildiği yoldan devam edecek yani. Başlarda Max Payne gibi takılacak sanıyordumda öyle olmayacak orada verilmeye çalışılan mesaj bu.
Oradan o anlamı çıkarabilmek büyük marifet. :ka19: