Cevap: Behzat Ç. / Bir Ankara Polisiyesi | Cuma | 23:00 | Star TV

Biraya sansür konuluyormuş bunu da öğrendik Behzat amirim sayesinde

Bira lafı duyulmuyor şaka maka komediydi o olay.

Sansürü abartmışlar artık ama sansürsüz halini de beğenmedim, küfürün dozunu kaçırıyorlar. Bir orta yolunu bulsalar keşke.

Savcının ölmesi kötü oldu, tam Behzat'a göre bir manitaydı :)

Sansürü abartmışlar artık ama sansürsüz halini de beğenmedim, küfürün dozunu kaçırıyorlar. Bir orta yolunu bulsalar keşke.

Savcının ölmesi kötü oldu, tam Behzat'a göre bir manitaydı :)

Realite bu abi. Türkiye'de cogu insanin 2 lafindan birtanesi s....r veya a.k.

Umarim ban yemem :coffee:

Realite bu abi. Türkiye'de cogu insanin 2 lafindan birtanesi s....r veya a.k.

Umarim ban yemem :coffee:

Arada bir her insan küfrediyor tabii ki, etmeyen çok nadirdir. Dizide de arada olsun, ben olmasın demiyorum ama insan her cümlenin sonunda vay ... demez ki :)

Dizi zaten çok güzel, bu şekilde ilgi çekmeye çalışmalarına pek de gerek yok bence.

Arada bir her insan küfrediyor tabii ki, etmeyen çok nadirdir. Dizide de arada olsun, ben olmasın demiyorum ama insan her cümlenin sonunda vay ... demez ki :)

Dizi zaten çok güzel, bu şekilde ilgi çekmeye çalışmalarına pek de gerek yok bence.

Biraz düsündüm. Evet dogru söylüyorsun aslinda.

O şekilde ilgi çekmiyorlarki senin çevrende olmayabilir ama çok fazla var o tarz insan aksine bence gerçekçilik katıyor.

Leş bir başlangıç oldu.Olmasa da olur yani bölüm hiç bir şey anlatmadı bize.

Umarım toparlar.Geçen sene de böyle olmuştu ama sonradan açılmıştı :asd:

O şekilde ilgi çekmiyorlarki senin çevrende olmayabilir ama çok fazla var o tarz insan aksine bence gerçekçilik katıyor.

Aslinda dogru soyluyor. Kufur ciksin demiyor diziden, ancak biraz abartmislar diyo. Bencede dogru soyluyor. Dun izlerken baya zevk aldim. Ama simdi dusununce baya abartmislar.

Bu arada, anlamadigim olay var. Behzat'in klonunu yapmislar iyi guzel hos'ta.

Onlar aslinda yok demi? Yoksa, arabayi surup o motorcunun arkadasindan nasil gidebiliyor. Veya o adamlari vuran Behzat miydi degil miydi gercekten sasirdim.

Sizofren sandim. Ama sizofren olan bir kisi sadece halusinasyon gorur. Ama biraz abartmislar.

Dönem dönem herkesin çevresinde bu tür insanlar olur muhakkak, ama ben pek tahammül edemiyorum nedense bu tür insanlara. Haklısın tabii çok var da, bu kadar insanın izlediği bir dizide pek hoşuma gitmiyor içten içe.

Aslinda dogru soyluyor. Kufur ciksin demiyor diziden, ancak biraz abartmislar diyo. Bencede dogru soyluyor. Dun izlerken baya zevk aldim. Ama simdi dusununce baya abartmislar.

Bu arada, anlamadigim olay var. Behzat'in klonunu yapmislar iyi guzel hos'ta.

Onlar aslinda yok demi? Yoksa, arabayi surup o motorcunun arkadasindan nasil gidebiliyor. Veya o adamlari vuran Behzat miydi degil miydi gercekten sasirdim.

Sizofren sandim. Ama sizofren olan bir kisi sadece halusinasyon gorur. Ama biraz abartmislar.

O öldürdüğü adamlar ölmemiş çıkacak diye düşünüyorum, yoksa iyice saçmalamış olurlar.

Orada vermeye çalıştıkları mesajları anlayamamışsınız. İçinde çok fazla düşünce var birisi deliriyor, birisi çıldırıyor, biri tek başına intikam almaya çalışıyor, biri uyuşturucu bağımlısı oluyor en sonunda da bunların hepsini kovup kendi başına kalıyor, bildiği yoldan devam edecek yani. Başlarda Max Payne gibi takılacak sanıyordumda öyle olmayacak orada verilmeye çalışılan mesaj bu.

Orada vermeye çalıştıkları mesajları anlayamamışsınız. İçinde çok fazla düşünce var birisi deliriyor, birisi çıldırıyor, biri tek başına intikam almaya çalışıyor, biri uyuşturucu bağımlısı oluyor en sonunda da bunların hepsini kovup kendi başına kalıyor, bildiği yoldan devam edecek yani. Başlarda Max Payne gibi takılacak sanıyordumda öyle olmayacak orada verilmeye çalışılan mesaj bu.

Sonuç olarak bir araya gelemeyecekler bir daha yani ?

Oradan o anlamı çıkarabilmek büyük marifet. :ka19:

Behzat Ç. dün akşam gerçekten çok güzeldi. 3 ay boyunca sağlam bir senaryo ile dönülmüş, şimdi ne olacak peki ya şimdi ya sonra dedirttiler. Akşam ki bölüme baktığımızda oluşan Behzat Ç karakterlerini öldürüp sağlam bir kişilik aramaya çalışıyor. İçindeki katili polise yakalatması, deliyi yönünü hastaneye yollaması, bağımlıyı ve kötü yönünü öldürmesi vs. artık Behzat Ç.'nin kötüler arasında iyilerin nasıl ortaya çıkacağını farklı bir şekilde ortaya koyacağa benziyorlar. Harika bölümler bizi bekliyor diyebilirim ;)

Evet Serdar'cım.

Geri
Üst Alt