Cevap: Behzat Ç. / Bir Ankara Polisiyesi | Pazar | 22.00 | Star TV

reytinglerde totalde 17

a7b de 10. olmuş

şaşırdım

ben izlemiyorum ama yine de o kadar fanatiği var şaşırdım

geç diye herhalde.

Ahmet Uğurlu, Mine Tugay ve Yasemin Öztürk dizi ekibine giriyor.

Benim bir takıntım var, dizi veya filmlerin ortasından girmeye nefret ederim babam falan, bir filmin son 20 dakikasından girer izler, sonra bir ara da ondan öncesine denk gelirse izler tamam.

Bu takıntım yüzünden taa 1. bölümden başladım tek tek izliyorum. Bölümler de uzun zor ilerliyor ama 22. bölüme kadar geldim, yavaş yavaş yakalayacağım sizi :)

sene 95 ; "zamanın ankara emniyet müdürü yanınıza gelip 'iyi misin ?' diye sormuş. 'saçma sapan konuşma' demişsiniz."

savunmanız ; "o sorudan nefret ederim."

aynı sene ; "ekip aracında alkol alırken yakalanmışsınız."

savunmanız ; "karımdan yeni boşandım."

sene 96 ; "dördüncü sınıf emniyet müdürü'ne fiili saldırı."

savunmanız ; "terbiyesizlik yaptı."

sene 97 ; "asayiş şube müdürü'ne 'çok konuşma lan' demişsiniz."

savunmanız ; "işime karıştı."

sene 98 ; "hizmet içi eğitim kapsamında başkomiserler arasında yapılan bir ankette, polis olmasaydınız ne olurdunuz sorusuna 'katil olurdum.' yanıtını vermişsiniz."

savunmanız ; "hayatımda böyle saçma sapan anket görmedim."

sene 99 ; "yılbaşı gecesi bir vatandaşın işaret parmağını kırmışsınız."

savunmanız ; "meskun mahalde ateş edecekmiş gibi bakıyordu."

sene 2000 ; "gençlerbirliği idari menajeri'ne silah çekmişsiniz."

savunmanız ; "kapıları vaktinde açtırmadı,taraftar dışarda kaldı."

22 yılda 23 soruşturma.toplamda 16 yıl kıdem tenzili, 22 maaş kesintisi, 10 kınama cezası, 7 sefer açığa alınma.

165 yıllık polis teşkilatının gururu.

hepimizin amiri ; behzat ç.

son harfiyat kitabından alıntıdır.

2. sezon ilk bölümden yine soru işaretleri ile başladı.

Daha bir bölümünü bile izlemedimm :confused:

Kurtlar vadisininde son 4 bölümünü izlemedim. Sadece Kuzey Güneyi izliyorum kacirmadan :)

Su ana kadar kac bölüm oynandiki bastan izlemeye kalksam?

Yada son bölümden itibaren izlesem ama pek birsey anlamam ozaman galiba..

Ben başladım ama baya gün oldu. 24. bölümdeymişim 22 değil.

Her bölüm 1 buçuk saat olduğu için zor oluyor ama en azından ilk 4-5 bölüm bence genel konuyu anlamak adına önemli.

Yine de her bölüm bir film gibi sıkmıyor.

Toplam 39 bölüm oynadı.

Ben 1 haftada tüm 1 sezonu izlemiştim.. :)

bende diziyi baştan izlemeyi düşünüyordum ama sağolsun Star bütün 1. sezonu içeren özel bölüm yayınladı.. kurtuldum :)

Ben de son 2 hafta icinde tüm bölümleri izledim. :D Cok güzel bir dizi. Elestirecek sadece bir sey var; Mükemmel bir sezon finali yapip sonraki sezona gecis yaparken her seyin icine etmeyi cok güzel basarmislar.

Ben tam mezar sahnesinin devamini beklerken sacma sapan yerden devam ettiler diziye. 2.sezonun ilk bölümünü izlerken kendimi resmen 5-6 bölüm atlamis gibi hissettim, her sey bana yabanci gibi geldi ve hic keyif alamadim izlerken. Bölümü 5-10 dk sonra kapatasim geldi.

Ben de son 2 hafta icinde tüm bölümleri izledim. :D Cok güzel bir dizi. Elestirecek sadece bir sey var; Mükemmel bir sezon finali yapip sonraki sezona gecis yaparken her seyin icine etmeyi cok güzel basarmislar.

Ben tam mezar sahnesinin devamini beklerken sacma sapan yerden devam ettiler diziye. 2.sezonun ilk bölümünü izlerken kendimi resmen 5-6 bölüm atlamis gibi hissettim, her sey bana yabanci gibi geldi ve hic keyif alamadim izlerken. Bölümü 5-10 dk sonra kapatasim geldi.

Şule'nin Behzat'ın kızı olduğundan daha kimsenin haberi yok . Onunla ilgili daha değişik senaryolar olacak yani ilk bölümden kimse öğremesin istenildi . Mezar sahnesinede flashback ile geri dönüş yapılacaktır .

Edit: Hiçte içine s.çılmadı bence dizinin çok güzel bi başlangıç oldu .

O saatte kahvede maçta olucam. Ondan sonrada telegol'e falan bakarım, bugün bakamıcaz behzat reis'e.

mactan sonra behzat reyize akarız:ka21:

Hadii laa o zaman aksama bulusuyoruz Star ekranlarında.. :D

Dağılın şimdii laa :)

Şule'nin Behzat'ın kızı olduğundan daha kimsenin haberi yok . Onunla ilgili daha değişik senaryolar olacak yani ilk bölümden kimse öğremesin istenildi . Mezar sahnesinede flashback ile geri dönüş yapılacaktır .

Edit: Hiçte içine s.çılmadı bence dizinin çok güzel bi başlangıç oldu .

Ben böyle devam etmelerini begenmedim ama sen begenmis olabilirsin, bisey diyemem. :) Yeni bir büroya tasinmalari falan bunlar da cok tuhaf geldi bana, o yüzden bi anda bu kadar degisiklik olmamis diyorum ben.

Bu sezona kötü başladığı görüşüne katılmıyorum bence yine çok iyi bir giriş yaptı. Tabii ki finalde çıta o kadar yükselmişti ki ondan sonraki her bölümde o çıtanın yakalanması zor olacaktır. Zaten yakalanması gibi bir beklentim de yok :) Benim de tek yadırgadığım şey büronun hali ve çekilen kameraların değişmesiyle görüntünün daha modern bir hal alması, açıkçası biraz yadırgadım durumu. Biz o büronun eski,dar,kasvetli haline alışmışız şimdi bu haline alışmak biraz zor olacak :)

Geri
Üst Alt