Cevap: Behzat Ç. / Bir Ankara Polisiyesi | Pazar | 22.00 | Star TV

O kücük cocugun dedesine al lan demesi, bi de dedesinin o kücük cocuga kapidan iceri girerken küfür etmesi kopardi beni. O iki sahne cok komikti. :asd:

Bence o bütün cinayetleri yapan adam eski baskomiser Aziz, o herif bana biraz ruh hastasi gibi geldi.

Muhtemelen öyle ama adamı 12 sene bedavadan içeride yatırdığı için vicdan azabı duyarakta bir piskopatlık yapmış olabilir. Bu ikisinden başka da bir ihtimal gelmiyor akla. Haftaya Mine Tugay'da diziye girecek Suna rolüyle.

O kücük cocugun dedesine al lan demesi, bi de dedesinin o kücük cocuga kapidan iceri girerken küfür etmesi kopardi beni. O iki sahne cok komikti. :asd:

Bence o bütün cinayetleri yapan adam eski baskomiser Aziz, o herif bana biraz ruh hastasi gibi geldi.

Bence suçu o adama atmak için de öyle yaptı, o davayı çözdüğüne kendisini o kadar inandırmışki, böyle bir yola başvurdu.

Canım Ankara'mın olduğu harika dizi.

Muhtemelen öyle ama adamı 12 sene bedavadan içeride yatırdığı için vicdan azabı duyarakta bir piskopatlık yapmış olabilir. Bu ikisinden başka da bir ihtimal gelmiyor akla. Haftaya Mine Tugay'da diziye girecek Suna rolüyle.

O da olabilir, son cinayetleri Aziz yapmis olabilir. Bi de son sahnede parmagini bence suclari yine o 12 sene bedavadan icerde yatan herife yikmak icin kesti. Kendini hakli cikarmak icin yapmis olabilir.

Bence suçu o adama atmak için de öyle yaptı, o davayı çözdüğüne kendisini o kadar inandırmışki, böyle bir yola başvurdu.

O da olabilir. Kendisi de söylüyordu bunu, "yillarimi verdim bu adami bulmak icin" diyordu. O dönem kafayi yemis olabilir, sonra o kafayla gitti baska bir kurban buldu ve herseyi onun üstüne yikti. Sonra da emeklilige ayrildi.

Biraz karisik bir durum, bakalim aradiklari adam kim cikacak.

İki durum söz konusu bence. İlk olarak adam cinayetleri kendi işledi ve diğer adam dışarı çıktıktan sonra suçu tekrar üstüne atabileceğini düşünürek cinayetlere tekrar başladı. Bir diğer ihtimal ise adamı onca yıl boşu boşuna içeri tıktığı için suçluluk duygusu çekti ve kendi parmağını diyet olarak kesti. Bakalım başka ihtimaller neler olabilir sonuç ne olacak?

Ercü diziden ayrilmis, Kanal D'de kendi dizisi basliyor.

Keşanlı Ali Destanı / Dizi / Kanal D

Simdi baska birini bulurlar onun yerine, böyle güzel olmuyor, dizinin tadi kaciyor bence.

Ercü ölmede ki :) daha göremedik o günleri

Aziz konusuna gelince 2 ihtimal var ;

-birincisi aziz o adamı haksız yere içeri attıgını ögrenince parmagını kesmiş olabilir

-ikincisi bu cinayetleri aziz gerçekleştirdi ve kendi parmagını keserekte bu cinayetleri o masum adamın üzerine yıkmak içindir

bu diziyi hiç izlemedim.heralde ankaralılar izliyordur

Behzat Ç. 42. Bölüm Fotoğraflar | Facebook

Yeni bölümden resimler. Ahmet Uğurlu tek parmağı olmadan devam ediyor. Aziz başkomiser zamanında işlenen altı cinayetteki değişik özellikleri Cevdet tahtaya yazıyor ve Larissa tekrar Harun'un karşısına çıkıyor.

Ya bu arada 41. bölümde, Memduh Başgan'ın arabaya geçmeden önce durdukları yer neresi? Bana sanki şu ilerisi gibi geldi, evimi gördüm sanki ama tam emin değilim.

şu ilerisi dediğim çayyolu.

[video=youtube;wjGNCAdafGQ]https://www.youtube.com/watch?v=wjGNCAdafGQ[/video]

Bu arada 45. bölümü Mustafa Altıoklar'ın çekeceği yönünde bir söylenti var.

Reytingler çok düşmüş diyolar.

Pazar 22:00'de yayınlandığı için normal, eski saatine döndüğü zaman, artacaktır reytingler, keza yeni sezon geçen bölümle birlikte başladı diyebiliriz.

Reytingler çok düşmüş diyolar.

Onu hep diyorlar ama Tivibu'da en çok izlenen, Digiturk'te en çok izlenen, D-Smart'ta ikinci sırada izlenen olmuş. Akasya Durağı'nın tekrarının reytingi daha fazla gerisini sen düşün yani? O işte bi gariplik var. Bu kadar kitleyle en azından gününde birinci geliyordur Behzat Ç. . Okan Bayulgen'in söylediği gibi Reyting sonuçları kocaman bir yalan. :D

reytingler beni bağlamaz, behzat Ç'yi herkes kaldıramaz...

Geri
Üst Alt