Cevap: Behzat Ç. / Bir Ankara Polisiyesi | Pazar | 22.00 | Star TV

Anladım, yaklaşık 4 bölüm önce falan gösterdiler ama keşke göstermeselerdi açıkçası biraz daha fikir yürütme şansımız olsaydı. :)

aynen ben behzat c yi biraz gec tanidik :asd: cok güzel bir dizi ucurum da saglam bir dizi ye benziyor.

[video=youtube;gD66-5CNYiw]https://www.youtube.com/watch?v=gD66-5CNYiw[/video]

Komiser kadın bacağından vuruldu değil mi? O zaman anlaşılmayacak mı hatun?

Anlasada pek laf etceğini sanmıyorum. Amacı anlayınca saklayacak gibi geliyor bana.

Bana da öyle geliyor en azından ilk an için susacak, sonra olacaklar hakkında şimdilik net bir fikrim yok, her şey olabilir.

Bana da öyle geliyor en azından ilk an için susacak, sonra olacaklar hakkında şimdilik net bir fikrim yok, her şey olabilir.

Polis değilde kardeşi çok fena. Kızcağızın (komiser) başına ne gelecekse kardeşi yüzünden gelecek. Bu arada eski cinayetler için yaşı çok genç değilmi bu hatunun ya? 15 sene önce mi işlenmişti ilk cinayetler?

Polis değilde kardeşi çok fena. Kızcağızın (komiser) başına ne gelecekse kardeşi yüzünden gelecek. Bu arada eski cinayetler için yaşı çok genç değilmi bu hatunun ya? 15 sene önce mi işlenmişti ilk cinayetler?

Evet o konu benim de aklıma gelmişti ama sanırım genç yaşta başlamış bu işe. Bir de olayların yetiştirme yurdu ile alakası var ve o taciz edilen kızın Suna'nın kardeşi olması ihtimali de garip biraz mesela o zamanlar neden beraber değillerdi? Olayın iç yüzü için de mantıklı bir senaryo olmasını diliyorum.

Rüyadır. :)

Yok artik Suna'dan süphelenmediler. :o

Bir zahmet şüphelensin artık şu itici kadından da defolup gitsin diziden.

Bu bölüm çok durgundu. Gelecek bölüm artık şu olay biter umarım çok uzadı... Hele şu son sahneden sonra,bu bölümde çözülmezse yuh artık :)

Bencede şüphelendi Behzat, zaten en azından sakin kafayla düşündükten sonra yani bir sonraki bölümde şüphelenmesi lazım. Ama sezon sonuna kadar Behzat'ın şüphelendiğini izleyiciye çaktırmama çabası olabilir senaristler tarafından. Muhtemelen sezon sonunda çözülür cinayet. Geriye dönüşlerle ilk olarak ne zaman olayı çaktığı, ne zaman emin olduğu falan açıklanır.

[video=youtube;NxPoZHCnBCE]https://www.youtube.com/watch?v=NxPoZHCnBCE&feature=player_embedded[/video]

hahaha :asd:

[video=youtube;B8S9dHodGmk]https://www.youtube.com/watch?v=B8S9dHodGmk[/video]

[video=youtube;mO9hixwK2_U]https://www.youtube.com/watch?v=mO9hixwK2_U&feature=related[/video]

Behzat yine ölümden döndü, sansa bak. Yanlis hatirlamiyorsam ikinci kez kafasina sikmaya calisti, 3.'de kesin tutturur. :o

Geçen sezon şu ana kadar gelmiş geçmiş en komplikle Türk dizi senaryosuydu Behzat Ç. İşte bu nedenle "kesik parmak cinayetlerinin" kalkıp Suna yakalanınca kapanacak bir mevzu olmadığına yüzde yüz eminiz. Ercüment Çözer'de diziye zengin, şımarık bir katil olarak girdi ancak neler oldu hepimiz biliyoruz.

Emrah Serbes ve Mehmet Ercan Güven (umarım yanlış yazmadım ismini) kalemi çok kuvvetli insanlar. Emrah Serbes harika bir roman yazarı, Mehmet Ercan Güven ise diyalog konusunda aşmış bir kişi. Bunlardan kalkıp, klişe bir final, Suna yakalanınca bitecek bir hikaye, cart curt beklemeyin... Unutmayın, "Abi"nin öldürüldüğü 2-3 önceki bölüm bile aslında resmen sezon finali şokunda bir bölümdü.

Suna ve Aziz ilişkisi.

Çiçek?

Suna'nın kardeşi?

Evlere gönderilen kısa filmler?

Parmaklar?

Larissa'nın evine katilin girip, Larissa'yı yakalayıp, öldürmeden gitmesi?

Memduh'un adamı Funda'yı Behzat'ın abisine ayarlayan, patron Reşat.

Şule Ç. ve Behzat ilişkisi?

Vs. vs.

İlk sezonda da böyle çok soru işareti vardı ve fakat öyle bir final yaptılar ki, ayakta alkışlamak kaldı bize sadece. O nedenle, herkes bu tip soru işaretlerini unutmayıp, sezonun sonlarını beklesin diyorum. Özellikle sezon finali, nasıl olacak merak konusu.

Geri
Üst Alt