Cevap: Behzat Ç. / Bir Ankara Polisiyesi | Pazar | 22.00 | Star TV
Her ne kadar kaliteli bir bölüm olsa da beklediğimizin altında aksiyon vardı bir nevi geçiş bölümü gibi oldu, bir sonraki bölüm muhtemelen müthiş olacak.
Gelelim bu bölüme. Açıkçası biraz şanslarını zorlamaya başladıklarını düşünüyorum yapmalarına lafım yok yapsınlar da ancak eleştiriye bu kadar açık insanlar değil laf çarptıkları kişiler. Badem bıyıklı savcıyla, "Türk aile yapısına ters" vs. gibi laflarıyla çok yere mesaj verdiler bu bölüm anlayana tabi keza savcı ile Behzat'ın tartışması esnasında gözüken kitap da sahneye uygun oldu. Umarım bu süreçler dizinin bir anda yayından kaldırılmasına sebep olmaz, bitsn bu dizi zamanı gelince ama sonu geldiği için bitsin.
Diğer yandan Ercüment'in gelişi biraz sıradan oldu, aynı oyunların peşinde ama ben daha büyük gerçeklerle daha önemli sebeplerle gelmesini beklerdim zira bu gerçekler er ya da geç ortaya çıkacak umarım.
Harun'un konuşmasını da es geçmemek lazım, bazen konuşmak yumruklardan daha etkilidir, Harun da öyle dövdü Selim'i, mahvetti, yerin dibine soktu, Selim düzelir belki o olaydan sonra bakalım. Akbaba da yalan söyledi muhtemelen sırf Nazlı'yı korumak için.
Ekip yine kopma noktasına geldi başları belada muhtemelen bu belalar daha da büyüyecek ve çarpıcı bir gerçekle dizi sezon finali yapacak, hayırlısı diyelim.