Cevap: Behzat Ç. / Bir Ankara Polisiyesi | Pazar | 22.00 | Star TV

film prison break gibi anasını satiyim:D

Lan Akbaba çıkmayacak zaten yüzde 99 Nazlı.

Memduh geçmiş bölümlerde şunu demişti :

"Ben bile senin hakkında duyduklarıma şaşırıyorum."

Anne Ç. Ercüment'in pederle falan evlenmiş olabilir, Ercüment o adamın başka bir kadından çocuğu olabilir, olabilir de olabilir, göreceğiz bakalım.

Evet. Ercüment ve Behzat'in arasinda da bir bag olabilir, gecen ben de öyle bir sey olabilecegini düsünmüstüm.

Sezon finaline sanirim 2-3 hafta kaldi, o zaman her sey belli olacak.

Kafamizda hicbir soru isareti kalmayacak bence.

Akbaba: "Bu sefer seni kimseye vermem anladın mı beni ?"

Katil Nazlı çıktı. Akbaba'nın olabileceğini düşünüyorduk ama Nazlı çıktı. Kadınlar için verilen mesaj da gitmiştir gerekli yerine.

Süper bir bölümdü. Bakalım Behzat ile Ercüment arasında nasıl bir bağlantı çıkacak :coffee:

Çok iyidi harbiden

Mükemmel bölüm olmuş.

Suna, Funda, Ceyda ve Anne Ç. olmak üzere dört kadın aynı bölümde öldü.

Gene süper bir bölümdü.

benim bildiğim kadarıyla bir sezon daha sürüp film ile son verecekler

son bölüm müthişti en güzel bölümler listesine girdi

son olarak suna dan gelsin %1400

Ercüment reyiz..:ayatollah:

Leyla ile Mecnun final yaptı bu da final yaparsa televizyonu kapatmak lazım.

Ercü de arabada kadın kaçırmayı çok seviyor, Bahar dı galiba geçen sezonkinin adı :lol:

[video=youtube;FLbQKqys_bY]https://www.youtube.com/watch?v=FLbQKqys_bY&feature=share[/video]

:ka21:

Bu dizi yobazlar tarafindan yonetilen ulke icin gercekten cok fazla. Behzat ve Esra sirf RTUK baskisi yuzunden evlendirildi...ama yinede cesur mesajlar veriliyor dizide tebrik etmek lazim.

Ozellikle kadinlara siddet konusunda gerici islamcilara guzel bir tokat atildi gecen bolum.

Her ne kadar kaliteli bir bölüm olsa da beklediğimizin altında aksiyon vardı bir nevi geçiş bölümü gibi oldu, bir sonraki bölüm muhtemelen müthiş olacak.

Gelelim bu bölüme. Açıkçası biraz şanslarını zorlamaya başladıklarını düşünüyorum yapmalarına lafım yok yapsınlar da ancak eleştiriye bu kadar açık insanlar değil laf çarptıkları kişiler. Badem bıyıklı savcıyla, "Türk aile yapısına ters" vs. gibi laflarıyla çok yere mesaj verdiler bu bölüm anlayana tabi keza savcı ile Behzat'ın tartışması esnasında gözüken kitap da sahneye uygun oldu. Umarım bu süreçler dizinin bir anda yayından kaldırılmasına sebep olmaz, bitsn bu dizi zamanı gelince ama sonu geldiği için bitsin.

Diğer yandan Ercüment'in gelişi biraz sıradan oldu, aynı oyunların peşinde ama ben daha büyük gerçeklerle daha önemli sebeplerle gelmesini beklerdim zira bu gerçekler er ya da geç ortaya çıkacak umarım.

Harun'un konuşmasını da es geçmemek lazım, bazen konuşmak yumruklardan daha etkilidir, Harun da öyle dövdü Selim'i, mahvetti, yerin dibine soktu, Selim düzelir belki o olaydan sonra bakalım. Akbaba da yalan söyledi muhtemelen sırf Nazlı'yı korumak için.

Ekip yine kopma noktasına geldi başları belada muhtemelen bu belalar daha da büyüyecek ve çarpıcı bir gerçekle dizi sezon finali yapacak, hayırlısı diyelim.

Sezon finali senaryosunu biraz gözderdimde değişik şeyler olacak sezon finalinde. Çekimlerde tamamlandı. Gelsin pazar..

hiç izlemedim çok övüyorlar ama

İzlerken sinir krizleri geçirdiğim bir bölüm oldu.

bu son bölümü olabilir bu bölümden sonra yayından kaldırılabilir şayet dünkü bölümde giydirmediği kalmadı özellikle ARTIK SENİN HUKUKUN YOK ARTIK ONLARIN HUKUKU VAR

Geri
Üst Alt