Behzat C Ankara yaniyor hastaligindan önceydi. Hastalikdan sonra cikmiyor benim bildigim.

Yok la, yeni film çektiler. 21 Ekim'de vizyonda.

1276463_b687c67ab1b2a8a46aed3a4e452ce00a.jpg

Komedi dizileri dışında Ezel'den başka hiçbir Türk dizisini izlemedim. Bunu izlemeye değer mi?

Biraz geç oldu ama olsun güzel oldu.

2017 ilk çeyreğinde beklediğimiz güzel diziler yavaştan başlayacaklar :D

Cevap: Behzat Ç. / Bir Ankara Polisiyesi | Pazar | 22.00 | Star TV

Çiçek'i öldüren oydu büyük ihtimal. Aziz başkomiser olabilir mi acaba? 15 yıl öncesinin seri katili Aziz değilse bile Çiçek'in konuşmasını engelleyeceğim ben demişti, Aziz öldürmüş olabilir.

Akbaba'nın sevdiği kız da tecavüze uğradı, o yüzden 15 yıl önce cinayetleri işleyen o olabilir mi diye de düşündüm bir an :)

Ben de hala eski kesik parmak cinayetlerinin Akbaba veya sevgilisiyle bir alakası olduğunu düşünüyorum, hatta şu imamın yanında çevresine kız kardeşim diye tanıttığı kız acaba Nazlı olabilir mi? Nazlı'nın psikopata bağlayıp sonra hepsini öldürmüş olması mümkün olabilir mi? Özellikle dikkat çeken bir husus da, bu kesik parmak cinayetinin içinde en az olan kişi, olayın başından beri Akbaba. Gerçi onun uzmanlık alanı ceset bulma ve ceset analizi :D Çözüm, sorgulama vs. gibi konulara pek bulaşmadı bugüne kadar. Neyse sezon finalinde çözülür heralde 15 yıl önceki cinayetler.

Behzat'ın fotoğrafta gördüğü kişi tam bir muamma, sezon sonuna kadar sağlam bölümler bizi bekliyor.

Gazeteci kız: Akbaba sen ne enteresan adamsın yaa senden haber yapıcam ben.

Akbaba: Ne gibi?

Gazeteci: Bilmem, yaparız bir röportaj bakarız ne gibi.

Gazeteci kız zaten 15 yıl önceki kesik parmak cinayetleriyle ilgili haber yapıyor şu anda. Katil Akbaba da bu bize senaristlerden bir mesaj mıydı acaba? :p Çok mu komplo teorisi kuruyorum, taktım Akbaba'yı katil çıkaracağım :asd:

Kesik parmak cinayetini nasıl da çözmüşüm :oley:

O konuyu ve Suna'nın şizofreni olayını ben çözmüştüm Berkan'cım rol çalmayalım lütfen :asd:

Adminim cinayeti ilk yazan benim lütfen, hatta bana cevap yazmışsın akbaba olma ihtimalini ben de düşündüm diye :oley: Suna'yı sen yazmışsın ama doğru :)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt