Behzat Ç. Geri Dönüyor!

3 sezon farklı isim mi?

Behzat A.
Behzat B.
Behzat Ç.

Emrah Serbes’in hapishanede parası bitti galiba.

delirdinizmi alo

ekip tam kalmali arti harun da donmeli

yoksa hic ugrasmasinlar

bir dk dahi izlemediğim bir dizi izlemeli miyim kanıt dizisini felan seviyordum
kanıt dizisi ne arkadaşım kanıt dizisi ile behzat ç yi kıyas tutmak hakarettir.Netflix den aç baştan başlayıp izle Türk dizi tarihinin ne iyi dizisi olduğunu 2. bölümden sonra anlayacaksın.

kanıt dizisi ne arkadaşım kanıt dizisi ile behzat ç yi kıyas tutmak hakarettir.Netflix den aç baştan başlayıp izle Türk dizi tarihinin ne iyi dizisi olduğunu 2. bölümden sonra anlayacaksın.
abi behzatı bilmiyorum sadece polisiye olduğunu biliyorum kanıt da poliseye olunca ondan örnek verdim :D

abi behzatı bilmiyorum sadece polisiye olduğunu biliyorum kanıt da poliseye olunca ondan örnek verdim :D
kardeşim izle işte arasında nasıl bir fark olduğunu anlarsın behzat ı izledikten sonra polisiye dizi nasıl olur onun hakkındada bir fikir sahibi olacaksın.

Çıkalı çok oldu sanki

Çok oldu admirim 1 yılı geçti sanırım.

Yani direkt tutulmuş iş üzerinden aynı şeyi tekrar çevirince insanın aklına kaliteli bir şey üretme amacıyla değil de sadece para kazanmak için yapılıyormuş düşüncesi geliyor ister istemez.

Senaryoya kimsenin karışmayacağını garantisini verirlerse Erdal Beşikçioğlu'nu ikna ederler.

başkan dalga geçiyorsun herhalde?

Hayır ciddiyim, bu filmlerin bence tek saçma yanı tek başına onlarca kişiyi halletmesi, onun dışında şu filmde bugün Behzat Ç de anlatılan olaylar yıllar öncesinde de o dönemin teknoloji e şartlarında yapılmaya çalışılmış.

Geri
Üst Alt