- 1 Ağustos 2009
- 46.982
- 49.280
- 4.878
Dr. Who?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dr. Who?
Adama sigara yollayin yav boyle sacmaliklardan kacinalimEmrah Serbes’in hapishanede parası bitti galiba.
Çıkalı çok oldu sankiEmrah Serbes’in hapishanede parası bitti galiba.
O konuya hiç girme ana avrat dümdüz gidesim var sosyal mesaj vereceğiz diye piç ettiler o diziyi.Dr. Who?
Her sezon başkası oynayacak ne lan
Hasta etmeyin adamı.
Efsaneyi kestane yapacaklar.
kanıt dizisi ne arkadaşım kanıt dizisi ile behzat ç yi kıyas tutmak hakarettir.Netflix den aç baştan başlayıp izle Türk dizi tarihinin ne iyi dizisi olduğunu 2. bölümden sonra anlayacaksın.bir dk dahi izlemediğim bir dizi izlemeli miyim kanıt dizisini felan seviyordum
Konuda kanıt dizisi falan yazıyorlar müdahale et sinirlenmeye başlıyorum.Bokunu çıkaracaklar şaheserin.
iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
abi behzatı bilmiyorum sadece polisiye olduğunu biliyorum kanıt da poliseye olunca ondan örnek verdimkanıt dizisi ne arkadaşım kanıt dizisi ile behzat ç yi kıyas tutmak hakarettir.Netflix den aç baştan başlayıp izle Türk dizi tarihinin ne iyi dizisi olduğunu 2. bölümden sonra anlayacaksın.
kardeşim izle işte arasında nasıl bir fark olduğunu anlarsın behzat ı izledikten sonra polisiye dizi nasıl olur onun hakkındada bir fikir sahibi olacaksın.abi behzatı bilmiyorum sadece polisiye olduğunu biliyorum kanıt da poliseye olunca ondan örnek verdim![]()
Çıkalı çok oldu sanki
kardeşim izle işte arasında nasıl bir fark olduğunu anlarsın behzat ı izledikten sonra polisiye dizi nasıl olur onun hakkındada bir fikir sahibi olacaksın.
Bence bu işin en iyisi Cüneyt babadır.
başkan dalga geçiyorsun herhalde?
Erdalın Serbesle bir daha çalışacağını sanmıyorum.Senaryoya kimsenin karışmayacağını garantisini verirlerse Erdal Beşikçioğlu'nu ikna ederler.
İdeolojik bir sürtüşmeydi değil mi bunların?Erdalın Serbesle bir daha çalışacağını sanmıyorum.