BeIN Sports, Fenerbahçe'ye 'beFair' Davası Açıyor

Beyler yalnız katarlilar yaş tahtaya basmaz. Bu işin sonu fener için hiç iyi olmayacak. Beter olsun şerefsizler. Kendilerini herseyden büyük saniyor angutlar. Herkese, heryere sürekli bir afralar tafralar. Olaya objektif bakın. Siz katara gidip katar ligini yayinlamak icin tonlarca para vereceksiniz, üstüne katar liginin şikeci takımı sürekli sizinle taşak geçecek. Hoplatirim o kulübü! Hatta iyi bile sabretti adamlar. Tipik fenerli kafası, ulan keşke yok olup gitseler be.

umarım katarlilar sağlayabildiği kadar saplarlar şikecilere

500k tl tazminat alirlar en fazla . Ama fenere saplamalari acisindan zevkli olur.

Ama asil uefa bu yali cocugundan ne para yiyiyo ki asil ceza verip kulubu mahvetmesi gerekirken sessizce her turlu hile ve şikeyi yapmalarina göz yumuyo.

Buyuk ihtimalle fb de edirne disina cikip da goz onunde olmadigindan uefa daki p.c ler sessizce malı götürüyor yalı çocugundan.

beinsport adina diger kulüpler güzel seyler yayinlamali, yanliz olmadiklarini bilsinler, tffsi eski fb baskani, yayinlar kongre üyeleri fanatikler, valla cok kirli maclar bizi bekler, kesinlikle olmamali!

İşin keyifli kısmını konuşuyorsunuz da ya bein "size de futbolunuza da b.kunuzda boğulun" deyip tükürüp giderse. . .

ülkeyi komple katarlı develere verelim gitsin dediğim hadise. kimse bu ülkenin 100 yıllık takımını tehtit edemez. bunları başımıza saran güruh belli aslında ama neyse.

not: atiba

23.02.2021 08:50 shuns

adamlar tabiki kendileri gibi başka bir fransız mandasını olan arapları savunacak. ne bekliyordunuz. ali koç'un yanında olacak halleri yok.

23.02.2021 08:51 borclar genel

hasta bunlar yav

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Beinde saplamazsa bişi diyemiyorum artık. Biz olsak çoktan karara bağlanmıştı

böyle bir sey bizim basimiza gelseydi tayyip bile cikip aciklama yapiyor olurdu su anda
tüm lig beraber olup bizi dislamisti su anda ali koc önderliginde
ridvan sabah aksam sallardi bize marka degerimizi düsürüyorlar diye
vatan haini ilan edilmistik coktan
pfdk da binbir türlü cezalar verirdi bize

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Hocam Exxen çatısı altında Turk tarihinin en dusuk IMDB puanini alan 'Iste bu benim masalim' dizisinin mevcut olmasi hakkinda goruslerini alabilirmiyim.
Galatasaray kin'dir.

Bize bulaştığı için her türlü linci yer o platform.

Daha 2 ay oldu, amacı zaten yurtdışında satmak, tutmadı demek için çok erken daha.

Acun-Saran ortaklığı benim tahminim ve yüksek ihtimalle olacaktır da.
Saran altyapı olarak lig maçlarını yayınlamaya müsait değil.
Acunu saymıyorum bile.

Şuanda lig maçlarını satın alabilecek ve yayınlamaya en hazır kurum tivibu.

Beinden almaya ekonomik güç yetmez de Bein zaten Erdoğan sayesinde girdi, o teşekkür ederse çekilirler.

Ülke tek adamın sözüne bakıyor her konuda.

RTE nin Katarlılara teşekkür etme lüksü yok. Hatta Katarlılar kızıp gidecek olursa RTE kapılarında yatar lütfen gitmeyin diye. Dolayısıyla FB cenahı Don Kişotşlluk yapıyor. Bu savaşın kazanını her zaman parayı basan Katarlılar ve bein olur.

Acun+ Saran yıllık 250-300 milyon dolar verebilecek kişi değiller. Ya çok küçük bir ihtimal Trt yayınlar bir ara gündeme gelmişti su faturasına aylık 5 tl ekstra yayın parası alırsa Türkiye'de 30 milyon konut varsa Yılda 1.8 milyar Tl yapar öyle ödeyebilir ya yeni bir yatırımcı gelir yada Türk Telekom+ bir kaç kuruluşun katılımıyla bir şey olabilir. Bein + Turkcell'de olabilir mesela telefon haklarını Turkcell alır Tv hakalrını Bein falan alır ama Saran+ Acun bu paralara girişemez.
Su faturaları Belediyelerin topladığı bir ücrettir.
TRT payını artırırlarsa olabilir. Bunun dışında Su, Elektrik faturalarına ek gibi seçenekler mümkün değil.
Beinsport'un ihaleyi tekrar alacağını düşünüyorum.

RTE nin Katarlılara teşekkür etme lüksü yok. Hatta Katarlılar kızıp gidecek olursa RTE kapılarında yatar lütfen gitmeyin diye. Dolayısıyla FB cenahı Don Kişotşlluk yapıyor. Bu savaşın kazanını her zaman parayı basan Katarlılar ve bein olur.

Ali Koç'un bu hamleyi basit bir protesto amacıyla yaptığını düşünmüyorum, kaç tane holdingin yönetim kurulunda olan adam bu logo kullanımının ciddi problemlere gebe olacağını zaten biliyordu yani kasıtlı olarak Bein Fenerbahçe'yi dava etsin diye yaptı her şeyi.

Mağduriyet yaratmaya çalışıyor, Katar sen kimsin demeye başlamış bile bazıları, kaç ülkede yayıncı kuruluş olan adamlara daha geçen gün "logomuzu kullanmayın, dava ederiz." uyarısına rağmen inadına bunu yaparsan napacaklardı yani, 2 aydır çocuk çocuk hareketler yapıyorlar.

Sayın Cumhurbaşkanımız araya girer, konu tatlıya bağlanır. İhale tekrardan Bein'e verilir. Sadettin Saran totosunu avuçlar.

Geri
Üst Alt