beinsports'un adana demirspor - fenerbahçe maçındaki özet hilesi

Göktuğ Çakırlar

10 Numara!
Malumunuz, dunku mactan sonra fbliler golumuz sayilmadi diye algi yapti ve en sonunda baska acilardan sosyal medyada gorduk ki elle oynama gercekten varmis. Beinsports ozetleri youtube'a koymus.

Beinsports USA :
Beinsports Turkiye:

Beinsports USA ozetleri belki TR'dekiler izleyemeyebilir ama soyle soyleyeyim, elle oynandigi gozuken bir aciyi koymuslar. Beinsports Turkiye ise o acidan olan goruntuyu koymamis ve pozisyonun TR ozetlerinde el mi degil mi oldugu belli olmuyor.

Boyle daha kac macta bu hileye basvurdular bilmiyorum ama herkesin bilgisi olsun diye bu konuyu acmak istedim. Sikayet etsek de sonuc cikmaz sanirim ama kulup dile getirse bunu belki ise yarar.

Ekran goruntusu aldim USA kanalindaki goruntuden.

2023-02-03 (3).webp

2023-02-03 (2).webp

Son düzenleme:
mert hakan'in attigi golde elle aldigi posyonun arkadan bi açısı var ekrana çok geç geldi
orada elle oynadigi net belli oluyor
ama twitter'da paylasilan açılarda elle oynadigi görülmüyor
o açıyla yayınlamıyor kimse
net el var orada

maç sırasında belirtmiştim, bein o açıyı 1 kere hızlıca gösterdi geçti, özetlere de koymadı

Beinin operasyon yaptığı belli. Koçla bir anlaşma yaptılar sanırım. Israrla bu açıyı trioda bile göstermediler. Hatta Deniz Çoban bile sordu yayında bu açıyı. Acaba vardafa bunlar mı seçiyor açıları.

Beinin operasyon yaptığı belli. Koçla bir anlaşma yaptılar sanırım. Israrla bu açıyı trioda bile göstermediler. Hatta Deniz Çoban bile sordu yayında bu açıyı. Acaba vardafa bunlar mı seçiyor açıları.
VAR'da hakemlerin izledigi tum acilari biz goremiyoruz. BIr kismini gosteriyorlar sadece...

Bu durumun tek açıklaması yayıncı kuruluş operasyon çekiyor, başka izahı yok. Yaymalıyız bu usa görüntülerini

Her hafta algı peşinde herifler. Ne ilk ne son.
Acayip leş oluşum. Taraftar el atmalı şampiyonluğa giderken yapılacak büyük boykotlarla bu düzeni değiştirirsin. Öyle ılıktık yapılmayacak ama ciddi ciddi bir boykot yapılmalı buların anlayacağı dil bu.

Son ihale öncesi saran şöyle yapacak fenerin kalesi flan diye kafamızı şaapmıştınız o gün de dedim bunlar farklı değil olmayacak saran en azından bi korkar taraf olmaktan çekinir bunların öyle bir derdi olmaz içerisi zaten leş ortam dedik.
Haklı olmaktan nefret ediyorum.

real madrid'in iptal edilen golünde VAR incelemesi yapılırken ekrana verilen görüntülere bakın, bizim karaktersizler pozisyonlar ekrana gelmesin diye 40 takla atıyor

Geri
Üst Alt