Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.623
- 7.710
- 1.948
Malumunuz, dunku mactan sonra fbliler golumuz sayilmadi diye algi yapti ve en sonunda baska acilardan sosyal medyada gorduk ki elle oynama gercekten varmis. Beinsports ozetleri youtube'a koymus.
Beinsports USA :
Beinsports Turkiye:
Beinsports USA ozetleri belki TR'dekiler izleyemeyebilir ama soyle soyleyeyim, elle oynandigi gozuken bir aciyi koymuslar. Beinsports Turkiye ise o acidan olan goruntuyu koymamis ve pozisyonun TR ozetlerinde el mi degil mi oldugu belli olmuyor.
Boyle daha kac macta bu hileye basvurdular bilmiyorum ama herkesin bilgisi olsun diye bu konuyu acmak istedim. Sikayet etsek de sonuc cikmaz sanirim ama kulup dile getirse bunu belki ise yarar.
Ekran goruntusu aldim USA kanalindaki goruntuden.

Beinsports USA :
Beinsports Turkiye:
Beinsports USA ozetleri belki TR'dekiler izleyemeyebilir ama soyle soyleyeyim, elle oynandigi gozuken bir aciyi koymuslar. Beinsports Turkiye ise o acidan olan goruntuyu koymamis ve pozisyonun TR ozetlerinde el mi degil mi oldugu belli olmuyor.
Boyle daha kac macta bu hileye basvurdular bilmiyorum ama herkesin bilgisi olsun diye bu konuyu acmak istedim. Sikayet etsek de sonuc cikmaz sanirim ama kulup dile getirse bunu belki ise yarar.
Ekran goruntusu aldim USA kanalindaki goruntuden.

Son düzenleme: