Bekir Sıtkı Saraç:''Tarık bayramdan sonra Galatasaray'a gidebilir''

Özet; makul bir bedelle gelecekse gelsin, yoksa gelmesin.

Bana göre 3,5M€+ 1 oyuncudur maksimum ederi...

Allah belani versin Tüpcü bozuntusu.

yildirimdemiroren-guluyor260.jpg

5 milyondan 5.5 cikmisiz helal yönetime.

Bu kazmaya 1 milyon bile haram.

Defans desen vasat hücuma katkı desen zaten 0

niye hala peşinden koşuyoru bu malın.

1,5 lik adamı 5,5 e kakalıyorlar. Paraya yazık vallahi.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Inadina HAKAN BALTA !! Alayina koyar sol bekte !!

Inadina VEYSEL SARI!!

Alayina koyar sag bekte. Solda Baltayi oynatirim yine de bu haysiyetsezlere o parayi kurban etmem.

Eskişehirspor: Galatasaray'ın yaptığı ahlaka sığmaz

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç : Eskişehirspor: Galatasaray'ın yaptığı ahlaka sığmaz

Galatasaray'dan 3 kuruşluk adama 6 milyon koparmaya çalışmak ahlaka sığıyor ama...

Ahlak anlayışınız 3 Temmuzda çıktı ortaya zaten.

NOT. 3 kuruş olayına bir açıklama: Bana göre yerli oyuncular daha doğrusu böyle yöneticilerin kulüplerinin bütün oyuncuları 3 kuruştur. Çünki yöneticileri 5 kuruş etmez.

Telles'e 6 veriyorsan Tarık'a da en az 6'yı gözden çıkaracaksın diyor adamlar. Haklılar da bence. Normalde ikisi de 6 milyonluk oyuncular değiller ama birine o miktarı ödedikten sonra piyasayı belirlemiş oluyorsun. Bir de yabancı kısıtlaması varken elin kolun bağlanmış oluyor.

Telles'e 6 veriyorsan Tarık'a da en az 6'yı gözden çıkaracaksın diyor adamlar. Haklılar da bence. Normalde ikisi de 6 milyonluk oyuncular değiller ama birine o miktarı ödedikten sonra piyasayı belirlemiş oluyorsun. Bir de yabancı kısıtlaması varken elin kolun bağlanmış oluyor.

Alakasi yok.

Böyle bir teklif yapacağımız sanmıyorum. O yüzden Ciddiye alınacak bir açıklama değil. Adam önce bizim adımıza kendine 5.5 milyon teklif etmiş sonra da onu kabul etmiş. Transferi sonuçlandırmış.

Amrabat kazigindan sonra anadolu kluplerinden fahiş fiyatlara oyuncu alinmaz

Alper Potuk'da bize geliyordu mesela Eskişehir Yönetimlerinden biri Allah bir dese inanmam zira kendim biliyorum.Çünkü yalancı düzenbaz ve karaktersiz oluyorlar.

5 vermis olsak coktan bu is bitmisti.

Yalandir muhtemelen

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu adama 3ten fazla veren yönetime yazıklar olsun. Bizi yolmak için fırsat kolluyor tüccar kafalı klüpler.

Bu fiyata almayalım, alt yapıdan birisine şans verelim daha iyi...

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

2.5 milyon arti bir lesh futbolcu , begenmiyorlarsa baska kapiya gitsinler, veysel hamit le idare ederiz, sonucta sampiyonluk sag bek den gelmiyor.

2.5 milyon arti bir lesh futbolcu , begenmiyorlarsa baska kapiya gitsinler, veysel hamit le idare ederiz, sonucta sampiyonluk sag bek den gelmiyor.

Aynen öyle. Bu ligde takiminda atan ve tutan iyi olacak. Bizde tutan dünya standardinda biri ama atan da zayifiz.

Geri
Üst Alt