Bekir Sıtkı Saraç:''Tarık bayramdan sonra Galatasaray'a gidebilir''

2.5 milyondan fazla etmez... Tarik'i alsak bile bizi sampiyon yapacak bir futbolcu degil.

6 milyon edecek ne yapmış alt yapıdan idare edecek kadar bir sağ bek çıkaramayan kulübümüz var

5,5 buna vereceğine git üst düzey bi forvet al gerekirse 1-2 de üstüne ekle... Bu takım pozisyona giremedi gecen sezon bırak gol atmayı... Gol atarsan mac kazanırsın bırakın artık defansı yok stoper yok sol bek yok sağ bek elimizdekilerle idare ederiz Türkiye icinde yeter...

Tellesi gördükten sonra alınması şart oldu.5.5 çok Tarıka,Maksimum 4 e bitmeli.Sol bekte oynayabilir.Veysel,Tarık ligde götürür bizi.

ya ne 5.5'u o parayı verirlerse aysal gözümde biter..

Eskişehirde sivrilen bir tek kişi vardı oda alperdi kaptırdık onun gazıyla bu boş adama o kadar para kaptırmayalım

7.5 milyon euro ya bu is olur

:oops:

Bunu alacağımıza Sabri'yi takımda tutup İshak'ı alsak daha iyi olur esas ihtiyaç forvet ve ortasaha hala o bölgelere odaklanamadık

Bu Tarık neyi başardı da bu paraları ediyor?

Yabancı sınırlamasından derhal kurtulunması lazım.

Yönetim bu konuyu halletsin başka birşey istemiyorum.

Yabancı sınırının kalkması herşeyden önemli.

yönetim önce sponsor işini halletsin

sözleşme imzalayamadığı basketçileri halletsin

yönetm maalesef YÖNETEMEME üzerine çalışıyor gibi :(

bunlara bakınca yabancı sınırı falan yöntimin boyunu fazlasıyla aşıyor

Eskişehir yöneticisi,bizim yöneticileri taraftarın önüne atıyor resmen rezil adam.

yönetim önce sponsor işini halletsin

sözleşme imzalayamadığı basketçileri halletsin

yönetm maalesef YÖNETEMEME üzerine çalışıyor gibi :(

bunlara bakınca yabancı sınırı falan yöntimin boyunu fazlasıyla aşıyor

O da doğru böylesine beceriksiz bir yönetimden biraz fazla şey bekliyoruz :D

Olurmu ya dünya şampiyonu Türkiye nin muhteşem über sağbeki gökhan Gönül'ün 3 maçtır yedeği ve kulübü Eskişehir de cl de yarı final oynayıp ligi namağlup bitirerek şampiyon oldular. Kendisi de sezonu 5 gol 15 asistle tamamladı

Fenerden sonra en adi kulüp bu es es.Necatiyi bunlara bedava verdik lan.Gül gibi necoyu verdik hiç zorluk çıkarmadan şeref yoksunları her transfer dönemimde fener çalışıyo

O paraya Alper alınırdı alınsaydı geçen sene şampiyon olurduk Selçuk un formsuz dönemlerinde.. 6 milyona hiçbirtürk oyuncu alınmaz

Geri
Üst Alt