- 1 Mayıs 2018
- 52.961
- 43.359
- 3.298
beknez kral
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum. Çalışmayı bırakmamalı. O azmi, mental gücü varsa zaten yeteneğini belirli bir seviyenin üzerine çıkartacaktır. Bakalım, bekleyip, takip edip göreceğiz tüm gelişimini. Umarım iyi bir şekilde değerlendiririz.Bilmiyorum, cogunlukla tıfıllarin arasindan yardira yardira gidiyor, onun icin boyu insallah uzar dedim. Okan Buruk da cocuk gibiydi ama herkesi ipe dizerdi. 2021 yazinda veya 2022 Ocak gibi gorecegiz. Ozellikle ne zaman pas atmasi gerektigini ogrenmeli. Mesela su fenerdeki Omer Faruk patlayabilir. 15 16 yasindakileri yardira yardira gecersin ama A takimda 1 adam gecince 2. adam veya 3. adam pekmezini akitir. Hatirlarsan biz de Faruk vardi, 2001 yazinda Real'e karsi filan oynamisti. O da herkesi calimlarim sandi ama sonra silindi gitti. Cok calismasi lazim cook.
Ne diyon sen kardes?tıknaz tıknazbekov
Daha 15 yasinda ya,uff.ne cengizi,hepsini sollayacak beknaz![]()
Bu tontik ne
![]()
BEKNAZ ALMAZBEKOV
FORVET
Doğum Tarihi: 23.06.2005
Doğum Yeri: Kırgizistan
Giriş Yılı: 2018
Nazar etmeyin, üzülmeyelim.Bu tontik ne![]()
Benziyor musun üstatNe diyon sen kardes?
Bu tontik ne![]()
Maşallah maşallah nazar değmez inşallah kanlı kanlı yanaklar ak pak alınlar fındık mındık burunlar topiş topiş göbüşler... eeeee eeeee.... beknaZ uyudu zzzzzzzzNazar etmeyin, üzülmeyelim.
Kaç boyuKendi yas kategorisinde on plana cikan ama fiziksel sikintilari yuzunden malesef ust seviyeye cikamayacak olan genc topcumuz. (Boyu çok kisa)
Max 1.60 olmasi lazim. Hatta bir yerde 1.58 diye okumustum. Genetik olarak da uzamasi pek mumkun degilmis. Twitterda altyapiyla ilgilenenler boyle söylüyorduKaç boyu