# Beknaz Almazbekov

Bilmiyorum, cogunlukla tıfıllarin arasindan yardira yardira gidiyor, onun icin boyu insallah uzar dedim. Okan Buruk da cocuk gibiydi ama herkesi ipe dizerdi. 2021 yazinda veya 2022 Ocak gibi gorecegiz. Ozellikle ne zaman pas atmasi gerektigini ogrenmeli. Mesela su fenerdeki Omer Faruk patlayabilir. 15 16 yasindakileri yardira yardira gecersin ama A takimda 1 adam gecince 2. adam veya 3. adam pekmezini akitir. Hatirlarsan biz de Faruk vardi, 2001 yazinda Real'e karsi filan oynamisti. O da herkesi calimlarim sandi ama sonra silindi gitti. Cok calismasi lazim cook.
Katılıyorum. Çalışmayı bırakmamalı. O azmi, mental gücü varsa zaten yeteneğini belirli bir seviyenin üzerine çıkartacaktır. Bakalım, bekleyip, takip edip göreceğiz tüm gelişimini. Umarım iyi bir şekilde değerlendiririz.

Boyu biraz daha uzasın; kilolu görüntüsünden uzaklaşsın, bek pozisyonuna kaydırılsın. Bu çocuğun boyu fazla uzamaz, genlerimiz uzun boya müsait değil malum, 173-174 olsa yeter.

alooo kurtar kendini git kaç buradan

Daha 15 yasinda ya,uff.ne cengizi,hepsini sollayacak beknaz😍

0fb16bb6b46845c183a99dd93d10e53b.jpeg

BEKNAZ ALMAZBEKOV

FORVET

Doğum Tarihi:
23.06.2005
Doğum Yeri: Kırgizistan
Giriş Yılı: 2018​
Bu tontik ne😊

Fenomenonun şişman hali gibi top sürüşü vs alanya maçında 11 başlasın falcao dedesiyle diagne amcasından daha çok ise yarar bence

Boy söylentisi 2 sene once falandi da zaten 1.70 olsa yeter.15.yasina yeni girmis sayilir.18e kadar uzar

Videolarda yaşıtlarına göre kısa durmuyor hatta çoğundan uzun son durumu ne bilmiyorum ama boyunun sorun olacağını düşünmüyorum.

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt