Necmi Koyuncu
Cezalı
Kafası büyük arda ve selçük gibiVideolarda yaşıtlarına göre kısa durmuyor hatta çoğundan uzun son durumu ne bilmiyorum ama boyunun sorun olacağını düşünmüyorum.
SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kafası büyük arda ve selçük gibiVideolarda yaşıtlarına göre kısa durmuyor hatta çoğundan uzun son durumu ne bilmiyorum ama boyunun sorun olacağını düşünmüyorum.
SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu videoda boyu kısa durmuyor hiç. Hatta fiziksel olarak üstün duruyor, boyda yaşıtlarıyla ortalama aynı gibi.Kendi yas kategorisinde on plana cikan ama fiziksel sikintilari yuzunden malesef ust seviyeye cikamayacak olan genc topcumuz. (Boyu çok kisa)
Bu videoda boyu kısa durmuyor hiç. Hatta fiziksel olarak üstün duruyor, boyda yaşıtlarıyla ortalama aynı gibi.
Abi @Keramettin TANRIVERDİ bu cocuklar uzun zamandir oynamiyo ama diyelimki fatih hoca kupa macinda kadroya almak istedi,alabilir mi
Amatör ligler askıya alındıysa bu çocuk dahil hiç birine lisans çıkmamıştır muhtemelen. Beknaz'ı yollayacak kadar kör olamayızHerifin sozlesmesi 2019'da bitmis gorunuyor. hala bizde mi acaba?
Doğruysa hemen profesyonel sözleşme yapılmalıdır. Beknaz'ı göz göre göre kaybedemeyiz.Amatör ligler askıya alındıysa bu çocuk dahil hiç birine lisans çıkmamıştır muhtemelen. Beknaz'ı yollayacak kadar kör olamayız
POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizden niye bi bk olmaz temalı.1 yıldır ülkesinde bulunan altyapı oyuncumuz.
Bizle alakasi var mi yawBizden niye bi bk olmaz temalı.
Gerekirse U19 kadrosuna alınır, bugün 16-17 yaşında A takımda oynayanlar var.Bizle alakasi var mi yaw
Federasyonun/uefa/fifanin sucu degil miydi. Tatil etmislerdi ligleri