Belhanda 20 hafta Sonra İsabetli Bir Şut Attı

Şuttan mı saydınız onu 2 yaşında bebe gibi vurdu topa.

Hiç sevemedim bu hıyarı, umursamaz tavırları ve dün de sahadaki abuk hareketleri ile kendi ipini çekti. Artık dönüşü yok. Gönderin gitsin. Gerçek bir on numara lazım bize...

iddia ediyorum kaleciler hariç galatasaray tarihinde bu heriften daha gole uzak bi futbolcu olmamıştır.

Dun agir baskidan kendini kurtarabilen tek oyuncuydu, zaman bu anlamda takimin tek ve vazgecilmez oyuncusu

Şu maçta Belhanda' sız aynı oyun oynansaydı, burada yine Belhanda güzellemelerini okuyor olurduk; ''Vay efendim, Belhanda olmayınca takım ileri çıkamıyor, bla bla bla...''.

Mitroglou belli ki hazır değil ama yine de en ufak bir kanaat oluşturamadım kendisi hakkında. Orta saha topu etkili şekilde 3. bölgeye taşımaktan aciz olunca forvet oyuncusunun yapabileceği fazla bir şey olamıyor haliyle. E peki bu acizlikten kimi sorumlu tutalım şimdi?...

Lan bırakın şu herifi savunmayı, her an kırmızı kart görüp takımı satacak karakter var bu adamda.

Terim'in prensi anca bu kadar olur.

İyice batmadan TERİM İSTİFA!
Sisitemli Futbol için TERİM İSTİFA!
Selçuk,ömer,donk'tan kurtulmak için TERİM İSTİFA!

FT bu adamda ne buluyor, gercekten anlamak mumkun degil.

-Skora katkısı yok denecek kadar az.
-Top kaybı çok fazla,
-Her an sarı ve kırmızı görüp takımı eksik bırakma potansiyeli var,
-Sut atma özürlü,
-Maliyeti çok yüksek

Ve bu adamın alıcısı oldugu halde FT satmadı.. Ne desem bilmem ki, yazınca FT dusmanı oluyoruz :(((

FT bu adamda ne buluyor, gercekten anlamak mumkun degil.

-Skora katkısı yok denecek kadar az.
-Top kaybı çok fazla,
-Her an sarı ve kırmızı görüp takımı eksik bırakma potansiyeli var,
-Sut atma özürlü,
-Maliyeti çok yüksek

Ve bu adamın alıcısı oldugu halde FT satmadı.. Ne desem bilmem ki, yazınca FT dusmanı oluyoruz :(((
Yerini doldurmadan satmaya kalkarlarsa tabi izin vermez. O konuda topu önce transfer konusunda çok becerikli yönetimimize atmak lazım.

bu adam özellikle deplasmanlarda kesinlikle oynamamalı. iç sahada sezon sonuna kadar idare etsinler

Yerini doldurmadan satmaya kalkarlarsa tabi izin vermez. O konuda topu önce transfer konusunda çok becerikli yönetimimize atmak lazım.

Satılsa yerine biri alınırdı. Ben özellikle Savaniere gelsin istedim hep. Diyelim ki satıldı ama yerine adam alınmadı. çok buyuk kayıp olur muydu yani? Dunku oyunu 90 dakika izlediysen cevap ver ; Gol pası dışında ne yaptı? Varlığı ile yokluğu arasında fark var mıydı? O kaptırdığı toplar için mi dünyanın parasını veriyoruz? Emre Akbaba biran önce takıma döner umarım.

Bunun 9-10 a satarsan anca düzeliriz diaye hatta fernando 3 de gitmesi lazım net çok başka takım oluruz. Başka türlü oyunumuz düzelmez bizim. ne çok iyi savunma yapabiliyoruz nede oyuna hükmedebiliyoruz bu adamların 3 de herşeyi yarım yapıyor yaz dönemi ne yapıp ne edip değiştireceğiz burayı çaremiz yok.

Allahım neydi bizim suçumuz bizim günahımız da bizi böyle bir bela ile cezalandırıyorsun.

sent via GSC

Bu nadir görülen doga olayina canli sahit oldugumuz icin sansliyiz. Bu sezon bir daha isabetli sut atamaz herhal.

gecen hafta direkten donen top isabetsiz oluyor da bu mu isabetli olmus
istatistikler salvar gibidir sozunun bir ornegi

Ara transfer dönemindeki en büyük hata oldu, hazır iyi paraya talibi çıkmışken bu 'mevkisiz' herifi elden çıkarmamak...Ayıbı günahı yoktu, birkaç menajere başvursan, yarı maliyetle bundan iyi ve genç onlarca ismi yağdırırlardı, içlerinden birini seçip alırdın. Ne oynuyor da yerinin dolup dolmayacağından endişe ediyorsun yahu?!...

Fernando ve belhanda’dan kurtulmamiz sart

Ikisinin de bir halt oynadiklari yok,deplasmanda bu kadar zorlanmamizin sebebi kesinlikle bu iki oyuncunun yetersiz olmasi

Geri
Üst Alt