Belhanda 20 hafta Sonra İsabetli Bir Şut Attı

dün rezalet oynadı hala bizi ileri taşıyan tek oyuncuydu muhabetti döndü, ulan bu visca denen adam takımı taşıyor takımı maç kazandırıyor beş para etmeyecek adamı övüp duruyoruz bizde,dünyanın bonservisini verdik hadi o oldu bikere hala neden satmıyoruz maaşıda az değil..
bunun yerine seneler önce resmi olarak ölen selçuk oynasın bundan kötüsü olmaz,atalay oynasa yeni bir ozan kazanırız belki ama hoca yaptığı hatalarda kulübede deli oluyor ama yinede oynatıyor olanda bize oluyor..

Son düzenleme:
İşin kötüsü, Fernando da sallanıyor, geldiğindeki görüntüsünden çok uzak maalesef. Ndiaye seneye muhtemelen olmayacak. Orta saha hattını tümüyle yenilemek kaçınılmaz bir gereklilik halini almışken, hiç olmazsa bir adet kaliteli ve orjinal merkez orta saha oyuncusunun ara transferde takıma kazandırılmasını çok istiyordum...

Ne yapip edip sozlesmesi biten fernandesle simdiden anlassinlar. Bundan gelecek bonservisle de os ve kanat adamlari alinir.

bal yapmayan ari, malesef alternatifimiz olmadigi icin onsuzda olmuyor, yoksa coktan yapistirmaliydik totosuna tekmeyi!

Şimdi matchstudy'den baktım 14'te 3 görünüyor.1 geçen haftaki direği var ligde.Cidden başka kaleyi tutan şutunu hatırlamıyorum.Hatırlayan varsa söylesin.Bir de içerdeki bir CL maçında cılız bir şut çekmişti.

3ed6d1732bf.png

Gecen hafta iyi oynayan selcuku kesip bunu koyduysa bal gibi de begeniyor
Beğenmediği bir adam olsa bu kadar dayanmaz. Hele hele teklif varken satmamazlık yapmazdı.

Beğenmesi beğenmemesinden daha olası birşey bence.

sent via GSC

Ya adamı niye eleştiriyorsunuz.Adam çıkıp ben 10 numara değilim gol atmamı beklemeyin ben stoperim dedi.Biz yanlış yerde oynatıyoruz.

30. hafta olmadan golünü yazacaktır qral
Ft'den iyi mi bileceksiniz

Geri
Üst Alt