Belhanda: "Alanyaspor’un oyununu engellemeye çalıştık"

Ben de maçların yarısında beğenmiyorum abi ama el muhtaç etebo oynasa ne değişecek gözünü seveyim ömeri akbabayı mı oynatalım sezon sonuna kadar fayda almamız şart
Yedekten girince biraz daha iyi gibi sanki. Deneyeceksin iste.

Emre,bir adamda belli teknik varsa diğer oyuncularda bunun kadar yoksa farkını göstersin. Bu adam fark değil rakiplere pozisyon hazırlıyor. Bu adam 10 numara değil yedek oyuncu gibi oynuyor. Bu adam 3.5m maaş alıyor. Sizin gibi güzelleme yapamayız.
Etebo daha mı iyi renktaş

Hayır Belhanda efendi

Babelle ikiniz rakibin kucağında beklediniz, arkadaşlarınızın da canı çıktı adam kovalamaktan

Bir de bunu birçok maçta yapıyorsunuz ve takımın birçok maçtaki uyuz futbolunun sorumlususunuz

Ama bu maçta 2. yarıdaki oyunla yakalandınız bu sefer

Kabak gibi çıktı ortaya

Can kardeşim bu adamın gitmesi kendi içinde de gs içinde hayırlı olacak gibi çünkü seyirciler gelmeye başlayınca ıslık seslerinden spikeri duyamayız belli bir antipatikliği var kötü oynadığı maçlarda tüm ihale ona kalıyor bir de sözleşme uzatılmadığı için gamsızlık diz boyu sene sonuna kadar desteğe devam sonra yeni bir 10 numara arayışına girelim çünkü taraftarla barışması mümkün değil :(
Bu adamın artık eskisi gibi olduğunu düşünmüyorum. Sanırım dediğin gibi yeni bir 10 numara arayışına girmekte fayda var.

alla bak sen şu işe, niye engelleyemidiniz belhadacım

Bu adam o kadar garip ki bu sene şampiyon olursak yine bu adamın büyük bir katkısı ile olacağız ama hiçbir zaman taraftarın sevdiği bir adam olamayacak. Ağzıyla kuş tutsa da bu değişmeyecek..

Geri
Üst Alt