Belhanda: "Ayrılmayacağım"

Bonservis gelmezse, D'avilaya florya yasaki versinler.

Ve hoca Belhandayi o küfürden sonra niye ocak ayinda satmadi anlamiyorum. Belki 9 yerine artik 6 verirlerdi. Bunun icin yinede iyi teklif olurdu

Yönetim Ocak ayında Arda konusunda gösterdiği kararlı tavrı bunun satılması için de gösterseydi keşke. 9 milyon Euro teklif nasıl değerlendirilmedi aklım almıyor.

Terim 9 milyon Euro'dan etmistir diyenler haksizlik ediyor.

Bonservis - 9 milyon Euro
Maas - 4 milyon Euro
Yerine alinacak kaliteli/ortalama 10 numara ile gelecek sampiyonluk minimum - 30 milyon Euro

Net minimum zarar 43 milyon Euro.

Kadro disi birakip salacaksin bunu bozuk ve bol cukurlu bir toprak sahaya hergün düz kosu yaptiracaksin.
Cikmadigi ya da gec kaldigi her düz kosuya basacaksin para cezasini.

Baska yazmiyorum, yoksa ceza alacagim.

Burada kaç kere yazdim bu yaratık bu formaya yakışmıyor diye her maçı 10 kişi oynadik bu konuda Fatih terim suçludur kim ne derse desin o son iki maçta oynattı 250 bin euroyu cebinden versin .Kadro dışı bırakın bir sene oynamasın şerefsiz

Yönetim bunun bonservisini eline verirse onlara da yazıklar olsun. Tesislere hergün gelsin paf takımla idmana çıksın 1 sene hergün noter denetimi yaptırsınlar . 3 Sene havadan vermişiz 1 sene daha verelim olmayan topculuk hayatını bitirelim bunun

bu işler böyle ceza ile yürütülmez. oturur konuşursun menajeriyle oyuncu gitmek isterse gider.

keşke biraz profesyonelce hareket edilse.

O küfürden sonra Feghouliye zamaninda uygulanan mobbing buna uygulanmaliydi. Ocak ayinda kendisi menajerine takim bul beni satsinlar derdi o zaman.

Def ol git takımdan işte istemiyor taraftarın çoğu seni ne yüzsüz adamsın

Hic olmazsa 1.5 filan kazanip maasini odesek de 5 milyon bonservis gostersek.

Eski haber. Üstelik milliyet. Hayır siz adminler de bunları araştırmadan haberi buraya koyup Fatih hocaya hakaret ettirmek hoşunuza mı gidiyor.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt