Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Terim kulübü zamanında 9 milyon dolardan etmiştir.Hem bu bedeviden kurtulup,hem de bonservis kazanmış olacaktık.Taraftara küfreden şahısı daha çok el üstünde tutmak sadece Terim'in inadı ve egosuna yakışırdı.Kİ nitekim de öyle oldu.
Yönetim Ocak ayında Arda konusunda gösterdiği kararlı tavrı bunun satılması için de gösterseydi keşke. 9 milyon Euro teklif nasıl değerlendirilmedi aklım almıyor.
Kadro disi birakip salacaksin bunu bozuk ve bol cukurlu bir toprak sahaya hergün düz kosu yaptiracaksin.
Cikmadigi ya da gec kaldigi her düz kosuya basacaksin para cezasini.
Burada kaç kere yazdim bu yaratık bu formaya yakışmıyor diye her maçı 10 kişi oynadik bu konuda Fatih terim suçludur kim ne derse desin o son iki maçta oynattı 250 bin euroyu cebinden versin .Kadro dışı bırakın bir sene oynamasın şerefsiz
Yönetim bunun bonservisini eline verirse onlara da yazıklar olsun. Tesislere hergün gelsin paf takımla idmana çıksın 1 sene hergün noter denetimi yaptırsınlar . 3 Sene havadan vermişiz 1 sene daha verelim olmayan topculuk hayatını bitirelim bunun
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.