Onur Duman
Parçalı Üye
- 25 Ekim 2013
- 3.893
- 1.103
- 1.143
Yönetim blöfünü yemez inşallah bunun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adami itip kakiyolar napacak sana calistigin yer oyle yapsa ne yaparsin mesela. bizimkiler oyuncu satmiyo gondermeye calisiyoBonservis kazandirip gitse fena mi olur neden bedava gitmek istiyor
Terim kulübü zamanında 9 milyon dolardan etmiştir.Hem bu bedeviden kurtulup,hem de bonservis kazanmış olacaktık.Taraftara küfreden şahısı daha çok el üstünde tutmak sadece Terim'in inadı ve egosuna yakışırdı.Kİ nitekim de öyle oldu.
anca böyle bakarsak diyebilirizBüyük cimbomlu diyebilir miyiz ?
ardalı fm kariyeri için heyecanlı mısın9 değil yanlışın var 32 milyon avroydu
9 değil yanlışın var 32 milyon avroydu
Lonjon aciklamadimi cezayi? Oda mi fener icin calisiyor?
Yav Seten herseyi bildigi dönemde yazmisti o rakami. Gurrpegide aynisini yazdi. Isinize geldimi adamlar kaynak olarak ise yariyor, isinize gelmedimi inanmiyorsunuz adamlara.
Belhanda o dönem satılsaydı yerine yeni çöp gelmeyeceğinin garantisi ?
Falcao gibi dünya çapında topçu da getiriyorsun sonuç ?
Transfer risk işidir
Belhanda o dediğiniz dönem final maçlarına kadar Feg ile uyumu ile şampiyonluk ateşinin fitilini ateşleyen adamların başındadır
O dönem için satılmaması bize kazanç olarak döndü sizin dedikleriniz tam aksine
Sonra satılmaması ise yönetimin ayıbıdır
Olurmu canim. Forumda tonla destekcisi var. 1500 pas hatasindan sonra tesadufen bir pas tutturunca ortaya cikarlar tekrar.Bu adami fazla seven taraftar yoktur. Baskan el atmadanbile belki Sporting 2.0lik yapar bizim taraftar
9 milyon bu futbol fakirine hicbir zaman teklif edilmedi. Sehir efsanesi bunlar. Inanmayin usta.Ben kizmiyorum cünkü gitmeyecegini biliyordum.
9 Milyon teklif varken kendisinin gitmesine izin vermeyene kizmak lazim.
Satmak için kıçından ayrılmıyorlardı...
1.Yüksek ücret verme
2.Kontratı kısa tut
3.Bonservis verip Arap alma
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi