- 5 Eylül 2014
- 84.659
- 70.513
- 4.513
katılıyor ve arttırıyorumBonservissiz de arap alma.
Kisaca arap alma.
türk de alınmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katılıyor ve arttırıyorumBonservissiz de arap alma.
Kisaca arap alma.
9 milyon bu futbol fakirine hicbir zaman teklif edilmedi. Sehir efsanesi bunlar. Inanmayin usta.
niye kuduruyosun ki9 milyon bu futbol fakirine hicbir zaman teklif edilmedi. Sehir efsanesi bunlar. Inanmayin usta.
Tamamda ayni dönemde Marcao ve Luyindama gelmisti. Maicon ve Serdarin gidecegi erkenden belli oldu diye, scoutlar herhalde yeteri zaman vardi diye iyi adam buldular onlarin yerine.
Belhandada aynisini yapsalardi, yani erkenden gidecegini bilselerdi, bence orayada iyi transfer yapma sansi olurdu. Hele 9 milyon varken bence orayada iyi hamle yapalardi.
Ondan sonra yazin yine ayni seviyede bir teklif geldi diyorlardi. O zaman kocaman transfer dönemi olurdu bu adamin yerini doldurmak icin.
Ilkinde satmazsin anlarim, ama ikinci dönemdeki teklifde satmamak bence salaklikti. Hele böyle sorunlu, vurdum duymaz, kart yemeyi seven ve taraftarin iyi bir kisminin sevmedigi adamsa.
Belki o zaman Falcaoun pesinden kosmaya gerek kalmzadi. 6-7 milyona bir 10 no alirdin ve geri kalan parayla Luyindama modelinde bir forvet. (3-4 milyon kiralik + x milyon zorunlu opsiyon)
9 milyon olayı kesinlikle yalan nerden mi biliyorum ?
Ozan Kabak'ı Terimin ısrarlarına rağmen satan yönetim öyle bir teklif olsa hocayı felan dinlemeden satar sonradan haber ederdi
Ikisinede ayni hafta teklif gelmemismiydi? Hoca Ozani yazin serbest kalma maddesi yüzünden daha düsük rakama kaybedebiliriz diye, onu satabilirsiniz ama Belhanda kalsin demis olamazmi? Belki iki ilk 11 de oynayan kisiyi birden yollamayi istememistir kendisi.
Setenin o dönem balon ciktigi haber varmiydi? Burda adama transfer baronu lakapi vermislerdi her dedigi tutuyordu diye.
Yazinda bence sezonun ikinci kisminda baya iyi performans verdi diye satmayi istememis olabilir. Adami sevmem, ama o dönem gayet iyi performans göstermisti. Zaten sirf ondan ben yazinda gurrpeginin iyi teklif geldi dedigine inaniyorum.
Gördüğü her karta ceza, oynadığı her kötü oyuna ceza ödetelim. Performansa dayalı sisteme geçmenin tam vaktidir.
Performansa dayalı olursa kimse kıçı yayıp yatamaz.Yaptığı her pas hatasına ceza verirsek borç kalmaz.