Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.110
- 28.854
- 2.848
ula bizimkide faslı buda faslı
attığı golü koymadım
attığı golü koymadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ula bizimkide faslı buda faslı
attığı golü koymadım
Nerede kaldin diye endiselenmistik renkdasNe alaka abi ziyech daha yetenekli bi adam. Fas milli maclarinda ise herkes 'fasli'. Mariano-dani alves falan da paylaşın bari![]()
Şu an herkese yazamıyorum iclerinde en sacma bulduklarıma yazıyorum hocam, biraz yogunum simdi aksama konuyu gezeceğimNerede kaldin diye endiselenmistik renkdas
Ozguven problemi takima sirayet etmis, faslida da var. Kimse gercek oyununu sergileyemiyorKafa olarak bitik herif. Yoksa bir profesyonel oyuncunun yeteneklerinin bu kadar gerisinde performans vermesine imkan yok. İlk Tudor dönemi daha medya ve taraftarın gazabına uğramadan önce kendini ceza sahasına atan, gayet tatmin edici duran top kullanan ve sorumluluk almaktan kaçmayan bir adamdı bu. Şu anda gazetecilerin bile ''duran topları sen kullanıyorsun ama pek bir şeye yaramıyor galiba'' gibi saçma salak soruları sorduğu ortamda bu adamdan pek performans beklemek mantıklı değil. En azından pozisyonuyla oynayıp adama bir kafa rahatlığı sağlayabilirdik ama hoca da onu tercih etmiyor. Halbuki kanat oynasa pas oyununa daha rahat katılır, 10 numara pozisyonunun aradığı dar alanda büyük becerileri fazla sırtlamamış olur, daha rahat orta imkanı bulur vs. Adam 10 numarada günbegün düşerken hoca maskeli maskesiz oynatmaya devam ediyor. Bu kadar kafa yorgunluğuna Brezilyalı filan olsa büyük ihtimal fiziği de salardı ama adam gene kadir kıymet bilen biriymiş ki her şartta takımı eksik bırakmamayı başarıyor. Ben açıkcası bu saatten sonra bu adamın tüm zaafiyetlerini hocaya yazarım. Hocanın gönlünde olmasa Seri-Andone gibi direkt ihtiyaç dahilinde alınan iki adamı tribüne yollayan kişi, Belhanda'ya da en azından sakat olduğu dönemde 2 hafta kafa izni verirdi. Bundan sonra Belhanda'nın iyisi de kötüsü de hocaya yazar. Taraftarın adamı darlamaktan vazgeçmesi lazım.
bende aslında gayet yetenekli oldugunu düşünüyordum.ilk geldiği zaman topun dibine girerek kalecinin üzerinden gol atan adamdan,iki metre yanına pas veremeyen birine dönüştü...Kafa olarak bitik herif. Yoksa bir profesyonel oyuncunun yeteneklerinin bu kadar gerisinde performans vermesine imkan yok. İlk Tudor dönemi daha medya ve taraftarın gazabına uğramadan önce kendini ceza sahasına atan, gayet tatmin edici duran top kullanan ve sorumluluk almaktan kaçmayan bir adamdı bu. Şu anda gazetecilerin bile ''duran topları sen kullanıyorsun ama pek bir şeye yaramıyor galiba'' gibi saçma salak soruları sorduğu ortamda bu adamdan pek performans beklemek mantıklı değil. En azından pozisyonuyla oynayıp adama bir kafa rahatlığı sağlayabilirdik ama hoca da onu tercih etmiyor. Halbuki kanat oynasa pas oyununa daha rahat katılır, 10 numara pozisyonunun aradığı dar alanda büyük becerileri fazla sırtlamamış olur, daha rahat orta imkanı bulur vs. Adam 10 numarada günbegün düşerken hoca maskeli maskesiz oynatmaya devam ediyor. Bu kadar kafa yorgunluğuna Brezilyalı filan olsa büyük ihtimal fiziği de salardı ama adam gene kadir kıymet bilen biriymiş ki her şartta takımı eksik bırakmamayı başarıyor. Ben açıkcası bu saatten sonra bu adamın tüm zaafiyetlerini hocaya yazarım. Hocanın gönlünde olmasa Seri-Andone gibi direkt ihtiyaç dahilinde alınan iki adamı tribüne yollayan kişi, Belhanda'ya da en azından sakat olduğu dönemde 2 hafta kafa izni verirdi. Bundan sonra Belhanda'nın iyisi de kötüsü de hocaya yazar. Taraftarın adamı darlamaktan vazgeçmesi lazım.
Ozguven problemi takima sirayet etmis, faslida da var. Kimse gercek oyununu sergileyemiyor
Atalayin en ust siniri efecanin bi tik altidirBelhanda Out
Atalay in olmalı artık. Atalay çok daha iyi bir oyuncu olduğu gibi maç tercübesi kazandıkça çok daha iyi olacaktır.
Nzonsi seri gibi oyuncuların yanında Atalay gibi bir genci oynatmakta sakınca olmamalı. Bu çocukta araya pas atma özelliği var.. uzun pass var... şut özeliği var.
İkil mücadelede kaçmaz ama yetersizliği bir tek burada var söyleye bilinir maç tercübesi yanında.
Ama belhanda ile farkı.... rakibe öyle pass atma alışkanlığı yok
İyi oynayinca da adam eleştiriliyor kötü oynayinca da... Kötü oynadigi zaman ben de eleştiriyorum, her seyin suçlusu bu adammis gibi davranmaktan vazgecilmedigi gibi onu sevmeyi de suçmuş gibi algi yaratiyosunuz burada. Lafim size degil genel olarak böyle. Kısır döngü olan sey takimin eskaza mac kazanması, belhanda kötüyken takim da kötü o iyi olduğunda takim da iyi oluyor. En zor görevi olan oyuncu belhanda, elinden geleni yapiyor ama şu dönemde yetersizNiye bu belhandaseverler 2 yıldır belhandanının döküldügü hermaçtan sonra 48 saat ortalıktan kayboluyor cidden merak ediyorum,artık kısır döngü oldu.adam zaten maçların 3 de 2 sinde dökülüyor
Belhanda o vakit efecanın kaç tık altı oluyor?Atalayin en ust siniri efecanin bi tik altidir
Askere gelmeden hemen her maci izliyordum. Ben u17DKyi de izledim Hindistan'da duzenlenen, avrupayi da izledim. U ligi halisaha ligi, atalay abartilan jenerasyonun abartilan oyuncularindan biri. Belhanda efecan yorumuna cevap vermek istemiyorum abiBelhanda o vakit efecanın kaç tık altı oluyor?
Atalayın kaç maçını iziedin acaba? Bu çocuk ozan ile birlikte u17 Avrupa şampiyonasında Scout ekipleri tarafından en önemli gelen oyuncular arasında gösterildi.
Sakatlık yaşamasaydı şu an Avrupa'da olurdu belkide