Belhanda Fesih Kararı Sizce Doğru mu?

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
1615371906717.webp

Belhanda özelinde doğru, işin takım yönetimi ve idaresi bakımından çok yanlış. Zaten sözleşmesi bitiyor. Uzatmazsın gider. Adam taraftara küfür etti, yönetime sallamış çok mu..

çok para aliyodu.yonetim de aptal degil bakti bir bok oynamiyor boyle de bir olay olunca tekmeyi basalim demisler

Takim sampiyonluga oynuyor ve ligin sonuna dogru geliyorken olacak sey degil bu. Adamin kontrati zaten bitiyordu. Herifin sucu bile yok, röportajda dogrulari söyledi adam

Çok geniş ve kaliteli bir rotasyonumuz varmış gibi bu kadar kritik bir süreçte iyi kötü oynayan adamı daha sezon sonuna gelmeden dehliyosun dehleme gerekçeleri de zemin ha..Yönetim yine sınıfta kaldı maalesef

Bu adama kaç küfür ettim sayılmaz halde. Zaten sözleşmesi uzatılmiyacağını biliyordu, performansı rahatsız ediciydi.
Hernekadar saçma bir karar olsada, bence doğru karar.

Yanlış karar değil skandal bir karar. Tarihe geçecek şekilde bir skandallığa imza attılar.

Fatih hocanın onayı varsa doğru,yönetimin egosunu tatmin etmek için yapıldıysa yanlış.

bu arap10 yönetime ne dedi de bu kdr kızdılar

Iyi oldu bir silkinme lazımdı. Belki takima iyi gelir.

Ne gerekçeyle gönderildiğine bağlı yoksa gitmesini istiyordum

Fatih hocanın onayı varsa doğru,yönetimin egosunu tatmin etmek için yapıldıysa yanlış.
fatih hocanın onayı olmadan floryada gül bile açmaz.

o bile müsaade ister hocam açabilir miyim diye.

bu yönetimi fazla mı büyütüyorsunuz gözünüzde

Geri
Üst Alt