Belhanda Fesih Kararı Sizce Doğru mu?

Rezalet bi karar. Yönetim derhal isi birakip gitmeli. Ulan sampiyonluga oynuxoruz adamin 2 ay sözlesmesi kalmis. Sen adamiin sözlesmesini fesh edip yolluyorsun üstüne adam gidip seni fifaya sikayet edip para alacak. Bu kadar geri zekali bi yönetimi uzun zamandir görmemistim. Neymis adam yönetime laf atmis elestirmis. Sen bu elestirileri kaldiramiyormusun? Adam haksizmiydi? Sabah aksam twit sosyal medya takibi ama sahanin durumu kimsenin umrunda degil. BRAVO ULAN BRAVO.Belhanda Fatih terminin demek istedigini dedi diye kovdular.

bu arap10 yönetime ne dedi de bu kdr kızdılar
Saha şartlarının oyunumuzu etkileyip etkilemediği sorusuna Belhanda, “Etkiliyor. Biz daha çok pas oyunu oynayan bir takımız. Sahaya çare bulunması lazım. İstediğimiz oyunu bu şekilde oynayamıyoruz. Sosyal medyada ve gazetelerde sahanın ne koşulda olduğunu görüyorsunuz. Sahanın daha iyi olması lazım. Florya’daki antrenman sahamız bile buradaki sahadan daha iyi. Gerekirse dünyanın en iyi uzmanlarını tutup burasının düzeltilmesi gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

hayır tabiki de, böyle ayrılık mı olur?

Fatih Terim'in haberi var mı ayrıca bu işten?

Kararsızım. Gelişmelere göre ankete katılırım kararsızım şıkkı yok

belhanda'yı zerre kadar sevmem. geldiği günden beri kanım ısınmadı bu adama. sözleşmesi bitsin ve gitsin diye de gün sayanlardanım.

ama adamın sözleşmesinin bitimine birkaç ay kala, gayet doğru bir laf ettiği için kovmak, yanlış bir hareket.

çimler berbat usta. adam yalan mı söylüyor? işinizi düzgün yapsaydınız da belhanda'ya o lafı söyletmeseydiniz.

Kesinlikle doğru karar. Sürekli top kaybedip kaybettiği topun arkasından bakmayan bir oyuncuydu. Sadece Tudor döneminde top oynadı. 2. Elano vakası olarak tarihimize geçti.

Bu yıl katkısı oldu diyelim geçen sene deniz turuc salaklık yapmasaydi görürdüm ben bu yorumları herif oyundan çıkarken kırmızı yedi ya nasıl bu kadar boş bir yorum yapılır.. şampiyonluklara katkısı tartışılabilir bir konu birşey diyemem ama geçen yılki derbide yaptıkları tam bir rezillikti

2 ay sonra sözlesmesi bitiyordu zaten ben mi yanlis biliyorum
bos yere sov pesindeler yine gündemi cok güzel baska bir yere cektiler
tam fblik hareket aslinda

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Hem dogru hem yanlis.
Teknik açidan fayda almadigimiz için dogru.

Zamanlama açisindan ve etik açidan tamamen yanlis bir hareket

Geri
Üst Alt