Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Sene başı alacaklarına karşılık falan göndermek daha kazançlı olurdu şimdi biraz olumsuz oldu bu gidiş ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi iceberglik var ama çıkar kokusuBelhanda üzerinden terime mi sesleniyorlar acaba ?
Patronunuza gidin " Twitter'da yada Instagram'da fink atacağınıza şirketin sorunları ile ilgilenin." diye konuşun. O patron sizi kovmazsa karar yanlış derim.
Adam patron olduğu için kıçına tekmeyi vurur. Bak yönetici vs ayrıdır. Müdür falan demiyorum. Direk patron diyorum. Galatasarayın patronu da şu anda Galatasaray kulübü yönetimidir.Bence örnek yanlis. Diyelim ofiste çalisiyorsun ve bilgisayarin o kadar yavaş ki senin işini doğru yapmanı engelliyor. Tabi basina çikip böyle bir aciklama yapmazsin orasi ayri ama bir iki kere beyan ettikten sonra bir şey değişmediğini görünce küplere binip sesini yükseltmene sebep olabilir patronuna karşı
galatasarayın patronu taraftardır. kendini patron zanneden bu aciz yönetim kendi acizliğinin ustunu ortmek icin iftira atarsa tekmeyi kendi kıçına yer.Adam patron olduğu için kıçına tekmeyi vurur. Bak yönetici vs ayrıdır. Müdür falan demiyorum. Direk patron diyorum. Galatasarayın patronu da şu anda Galatasaray kulübü yönetimidir.
Hem negatif hem pozitif yansır.Sadece Belhanda'ya değil takima zarar verip Şampiyonluk şansimiza ciddi darbe vurdular.
Bunun takima ciddi bir negatif yansima olmasinin ihtimali yüksek. Bunun üstüne zaten orta sahada kreatiflik eksikliği yaşiyoruz.
Hem negatif hem pozitif yansır.
Onu seven takım arkadaşları üzülür modu düşer.
Soso gibiler kendini yalnız hisseder.
Bir yandan da herkes ayağını denk alır.
Kimse çıkıp ileri geri konuşamaz.
Futbolcu da canını dişine takar bir daha ki giden ben olabilirim diye.
Gscimbom mobil
Böyle bir kararı hocaya danışmadan onayını almadan verilme ihtimali 0 hatta bu kararı bence bizzat fatih hoca istedi eminim bundan yoksa ne yapar eder sezon sonuna jadar tutardı takimdaSadece Belhanda'ya değil takima zarar verip Şampiyonluk şansimiza ciddi darbe vurdular.
Bunun takima ciddi bir negatif yansima olmasinin ihtimali yüksek. Bunun üstüne zaten orta sahada kreatiflik eksikliği yaşiyoruz.
Böyle bir kararı hocaya danışmadan onayını almadan verilme ihtimali 0 hatta bu kararı bence bizzat fatih hoca istedi eminim bundan yoksa ne yapar eder sezon sonuna jadar tutardı takimda