Belhanda Galatasaraylı Taraftarları Çıldırttı!

Kadro da görünce maçı izleme hevesim kaçıyor otomatik.

Aynen benim de.

Ilk defa ve en son bir futbolcumuz icin keske sakatlansa demistim o da Sabri icin sakatlansa da kurtulsak demistim. Bunun icin de artik o kivama geldim. Hadi Sabri gerizekaliydi falan ama efor sarf ediyordu cabaliyordu falan en azindan iyi niyetliydi. Adam sadece kötü futbolcuydu.

Bu ise hem kötü futbolcu hem karaktersiz hem hain hem de vurdumduymaz gamsiz herifin teki. Durduk yere basimiza bela aldik bunu transfer ederek, simdi kurtul bakalim kurtulabiliyorsan.

Bu herif hakkında konuşmaya gerek dahi yok artık.

10 m bonservis
3.7 falan total maaş

Şu ana kadar 15 m euroya falan maloldu, katkısı çok çok az.

Aynen benim de.

Ilk defa ve en son bir futbolcumuz icin keske sakatlansa demistim o da Sabri icin sakatlansa da kurtulsak demistim. Bunun icin de artik o kivama geldim. Hadi Sabri gerizekaliydi falan ama efor sarf ediyordu cabaliyordu falan en azindan iyi niyetliydi. Adam sadece kötü futbolcuydu.

Bu ise hem kötü futbolcu hem karaktersiz hem hain hem de vurdumduymaz gamsiz herifin teki. Durduk yere basimiza bela aldik bunu transfer ederek, simdi kurtul bakalim kurtulabiliyorsan.

Aynı şekil sabri vardı aynen ama karakteri bunun gibi bozuk değildi idare ediyorduk.

Bu herif sevmediğim ne varsa yüklemiş kendisine üstüne Arap birde sakatlansın, hastalansın, ceza yesin ne halt olursa olsun takımdan uzak dursun sevinirim hiç umrumda olmaz ne olmuş diye.

En son yenilgiden sonra gülen Gomis sutlandi bakalim bu arap lesine nolacak

10 m bonservis
3.7 falan total maaş

Şu verileri görüp kimse şunları da demesin kusura da bakmasın valla artık; yok bu heriften şut çekmesini beklemeyin, pas vermesini beklemeyin yok maç kazandırmasını beklemeyin yani bu paranın karşılığı azıcık mücadele mi

Adamın yenmiş yenilmiş umurunda mı, aldığı parada bir değişiklik yok ki. Senelik 30.000.000 TL alıyor keyfini bozar mı malubiyetlerle falan.

Dursun'la Cenk sağolsun öyle bir sözleşme yapmışlar ki, adam bildiğin dünyada cenneti yaşıyor.

10 m bonservis
3.7 falan total maaş

Dün bein de kimdi hatırlamıyorum yahu arkadaş 10 numarasın bir tane maç al ya bir tane 15 ay oldu geleli dedi, hakkaten hak verdim aldığı bir tane maç var mı?

Yemin ederim Sneijder göbekli boynunda boyunlukla daha iyi katkı verirdi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Begenmiyorum Belhandayi ama yavas yavas tt arenaya sicrarsa bu sosyal medya tepkileri kötü olacak.
Artik F.Terimin kollamalarida arkadasi kurtarmayacak. Takim genel anlamda kötü etkilenebilir.

Biraz kendini motive edince kirmizi görüyor. Bir tütlü beyinle bedeni denk gitmiyor cocugun. Daha cok psikoljik bir vaka arkadas.

Yok yav adam bayagi dayanikli bir hale gelmis Belhanda ya karsi. Nasil becerdiyse artik.

Ben herifi görmeye bile dayanamiyorum direkt sinirlerim patliyor.

Şaka bir yana sinir bozucu bir suru sey bir suru insan bir sürü olay var.
Degistiremeyecegim yok edemeyecegim seyler icin canimi sıkmamaya calisiyorum şu aralar tavsiye ederim
Beklentileri uzer :)

Yaw ne var formayi giymisse ister g.tune soksun ister giysin

Sahada oynadigi oyuna bakalim

Sovecek daha cok sey var, buna sira gelmez

Geri
Üst Alt