- 22 Haziran 2012
- 11.448
- 5.278
- 1.873
abimizi tedavi edin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro da görünce maçı izleme hevesim kaçıyor otomatik.
Aynen benim de.
Ilk defa ve en son bir futbolcumuz icin keske sakatlansa demistim o da Sabri icin sakatlansa da kurtulsak demistim. Bunun icin de artik o kivama geldim. Hadi Sabri gerizekaliydi falan ama efor sarf ediyordu cabaliyordu falan en azindan iyi niyetliydi. Adam sadece kötü futbolcuydu.
Bu ise hem kötü futbolcu hem karaktersiz hem hain hem de vurdumduymaz gamsiz herifin teki. Durduk yere basimiza bela aldik bunu transfer ederek, simdi kurtul bakalim kurtulabiliyorsan.
Şu verileri görüp kimse şunları da demesin kusura da bakmasın valla artık; yok bu heriften şut çekmesini beklemeyin, pas vermesini beklemeyin yok maç kazandırmasını beklemeyin yani bu paranın karşılığı azıcık mücadele miBu herif hakkında konuşmaya gerek dahi yok artık.
10 m bonservis
3.7 falan total maaş
Şu ana kadar 15 m euroya falan maloldu, katkısı çok çok az.
Bu herif hakkında konuşmaya gerek dahi yok artık.
10 m bonservis
3.7 falan total maaş
Şu ana kadar 15 m euroya falan maloldu, katkısı çok çok az.
Dün bein de kimdi hatırlamıyorum yahu arkadaş 10 numarasın bir tane maç al ya bir tane 15 ay oldu geleli dedi, hakkaten hak verdim aldığı bir tane maç var mı?
Yemin ederim Sneijder göbekli boynunda boyunlukla daha iyi katkı verirdi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Keramettin TANRIVERDİDun cok iyiydi. Nagatomonun pozisyonu gol olsa burda Belhandayi yere göğe sigdiramazdiniz bırakın şu işi.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dun cok iyiydi. Nagatomonun pozisyonu gol olsa burda Belhandayi yere göğe sigdiramazdiniz bırakın şu işi.
Belhandayı çok beğenip Linnese bok atman ne kadar kaliteli 1 analizci olduğunu ispatlar nitelikteDun cok iyiydi. Nagatomonun pozisyonu gol olsa burda Belhandayi yere göğe sigdiramazdiniz bırakın şu işi.
Bence iyiydi abi. Nagatomoyu rodriguesi görünce Belhanda gayet daha iyiydiçok mu iyidi
Bence iyiydi abi. Nagatomoyu rodriguesi görünce Belhanda gayet daha iyiydi
Yiğitcim biz baska mac mı izledikBence iyiydi abi. Nagatomoyu rodriguesi görünce Belhanda gayet daha iyiydi
Tugay Kerimoğlu
Yok yav adam bayagi dayanikli bir hale gelmis Belhanda ya karsi. Nasil becerdiyse artik.
Ben herifi görmeye bile dayanamiyorum direkt sinirlerim patliyor.