Belhanda Galatasaraylı Taraftarları Çıldırttı!

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
5bb5948d66a97c0dc1f4b5ab

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, Devler Ligi'nde ikinci grup maçında Porto'ya konuk oldu. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 1-0'lık mağlubiyetle ayrılırken Younes Belhanda'nın maç sonundaki görüntüleri Galatasaraylıları çileden çıkardı. Faslı futbolcu maç sonrasında Porto formasını giydi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki ikinci maçında Portekiz'in Porto ekibine konuk oldu. Sarı-kırmızılılar özellikle ilk yarıda girdiği net pozisyonları değerlendiremeyince mücadeleden 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı ve 3 puanda kaldı. Maçın hemen ardından ortaya çıkan bir görüntü ise sarı-kırmızılı taraftarları çileden çıkardı.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sahaya giren Galatasaraylı Belhanda, üzerine Porto forması giydi. Faslı futbolcunun bu görüntüleri sosyal medyada Galatasaray taraftarlarının büyük tepkisini çekti.

Fanatik

1 kişi hariç!!!

B3lhanda topice yazdimin aynisini kopyalayim

Adam tikir tikir parasini aliyor kendi adina üzülecek bir durum görmüyor, cünkü belliki galatasarayi benimsememis bir nevi gecici bir durak olarak görmüskü mac sonucu adamin umrunda degil. Onun icin herzaman yaziyorum bir yerden baslamamiz sart. Kontratlardaki garanti ücret düsük bonuslar mac basilar yüksek tut ki adam bu mactsn puan alamadim diye üzülsün. Tonca para aliyor birde mac basi parasini indiriyor neye üzülsün?

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda u14 Fan Club aciklamasi: "Feghouli de gülüyor, Sneijder yüzünden sadece Belhandayi görüyorsunuz."

O formayı üstüne giymek nedir? Belhandacılar burada mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başka konuda daha kötü bir açıyla bu fotoyu gördüğümde caps zannetmiştim. Meğer gerçekmiş!

Etkisiz olduğu oyunda takımı mağlup olmuş oyuncu böyle anırırcasına gülmez! Galatasaray'ı, taraftarını bu şekilde aşağılayan ve buna çanak tutan, izin verenlere de yazıklar olsun. Buna Fatih Terim de dahil!!!

Cildirmak icin adami sahada görmek lazim. kücük beyi sadece oyundan cikarken gördüm. Herif resmen hayalet oluyor sahada. Kameralar bile görüntü edemiyor.

ne var lan bunda giysin formayi
metin oktayda fenerbahce formasi giyidi

Bu adamın tek derdi kadro dışı kalıp yattığı yerden para almak.Şu zamana kadar bunun için herşeyi yaptı.O bölgenin insanı böyle değiştiremezsin.Bonservis almayı geçtim alacaklarına karşılık gitse havalara uçacağız.

Herşeyi geçtim

10 numarayı sırtında taşıyan bir adam 1 maç kazandırmaz mı? Bu nasıl bir kazık böyle?

Felaket ya neresinden tutarsan tut elinde kalıyo.

Herşeyi geçtim

10 numarayı sırtında taşıyan bir adam 1 maç kazandırmaz mı? Bu nasıl bir kazık böyle?

Felaket ya neresinden tutarsan tut elinde kalıyo.
Ben artik onu bile beklemiyorum, oyunun icinde olsa yeter.
Alsin versin bile yeter veya mücadele etsin o bile yeter.
En cok kullanilan mücadele ediyor, defansa yardim ediyor argümani koca bir balon.
Adamin mücadele ettigi falan yok, koca mac bir kere ikili mücadele icinde gördüm.
Onun disinda takim defansina yardim ettigi falan da yok.
Rakip bizim yari sahamiza gectigi zaman orta üclünün soluna geciyor ama o kadar, oradan gelen ataklari izliyor.
Rakibe basmiyor sadece gölge pres, takim defansi icin yaptigi baska birsey yok.

Ben artik onu bile beklemiyorum, oyunun icinde olsa yeter.
Alsin versin bile yeter veya mücadele etsin o bile yeter.
En cok kullanilan mücadele ediyor, defansa yardim ediyor argümani koca bir balon.
Adamin mücadele ettigi falan yok, koca mac bir kere ikili mücadele icinde gördüm.
Onun disinda takim defansina yardim ettigi falan da yok.
Rakip bizim yari sahamiza gectigi zaman orta üclünün soluna geciyor ama o kadar, oradan gelen ataklari izliyor.
Rakibe basmiyor sadece gölge pres, takim defansi icin yaptigi baska birsey yok.

Tam arap karakterine yakışacak bir tip.
Paramı alayım gerisi beni ilgilendirmez kafasında karakter bozukluğu var.

Tek tek eksiltecegiz , devre arasi sira maiconda , maicon gidip bir forvet ve bir stoper aliriz . Guzel bir revizyon olur

Belhanda gitse bile sezon sonu o da belki gider

Feghouli nin ise maas ve sozlesme suresi dusunulunce gidecegini hic sanmiyorum

Küfür edecegim de bunun gibi bir hayvan icin forumdan ceza yemeye degmez anasini satayim.

Geri
Üst Alt