Belhanda Galatasaraylı Taraftarları Çıldırttı!

maç sonu forma değişmeyi anlıyorum da üstüne giymeye ne gerek var. Ayrıca karşılaştığın rakiplerin formalarını evde koleksiyon yapacağına, o maçta giydiğin kendi formanın koleksiyonunu yap. Bu formayı Barcelona'ya karşı giydim, bu formayı Juventus'a karşı giydim diye. Oliveira'nın formmasını alsan saklasan nolur.

Sırıtması ayrı zaten hiç ona değinemicem bile. Ben halı sahada bile maçı kaybetmişsem, en yakın arkadaşım bile olsa rakipten kimseyi gözüm görmek istemez.

En iyi yaptığı şey zaten!

Terim ile kahkaha atarak kutlamış olabilirler bu sonucu.

forma giymesi önemli değil insan bu kadar gamsız oynayamaz.ulan tonla para alıyorsun bir maçında kahramanı ol al o maçı.inşallah devre arası feghouli ile beraber çakarız bunu arap takımlarından birine.

Dün maçta o formayı giyinseydi keşke.
Şu anda hem galibiyetimizi kutlardık hemde Porto ile böyle adamı aldığı için alay ederdik.

Fatih Hoca maç sonu cevabını verdi bunların.Şu an hocamız mecburiyetten bu adamları oynatıyor.Bu adamlar derken (Feg, Belhanda ve Maicon).
İlk fırsata gönderilecek adam bunlar.

Karaktersizler.

Formayı çok beğendiyse devre arası satalım bunlara.

yol yapıyor, insallah porto alir ve bizi bu araptan kurtarır, 3 puan da 3 milyon da helali hos olsun derim o vakit

Ben çıldırmadım yav zaten genelde karşı tarafa oynuyor,forma giymiş çok mu?

her hafta rakip forması giydiği bir gerçek

Keske biri sahaya dalip sunu tekme tokat dövse.

adam kankaları ile muhabbet etmiş ya abartmayın.

zırhımı kuşandım :P
1538645036324.webp

Geri
Üst Alt