Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.180
- 28.889
- 2.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli ile uzatmayiz kral kalmaz yanikral 2 milyona 3 sene daha bizle
Memnuniyetle eşlik ederim ben de1 senesi kaldi... konusunu tarih bölümüne postaladigimda küfürleri seve seve yapistiracagim
Sen Belhanda'yı her şartta savunup Feg'e niye gıcıksın? Belhanda ile kıyaslarsak Feg x2 katkı vermiştir en az.
feg sinsidir abi, gizlenir zamanı gelince göz boyar. 60 dk dinlenip kalan 30 dkde yalandan gtünü kaldıramayıp koşmaya calısması falan beni deli ediyor.Sen Belhanda'yı her şartta savunup Feg'e niye gıcıksın? Belhanda ile kıyaslarsak Feg x2 katkı vermiştir en az.
Mevzu umursamazlıksa ikisi de umursamaz.
Cunku Fegh gol atiyorSen Belhanda'yı her şartta savunup Feg'e niye gıcıksın? Belhanda ile kıyaslarsak Feg x2 katkı vermiştir en az.
Mevzu umursamazlıksa ikisi de umursamaz.
Maçtan kopukluksa mevzu onu yapsa Feg world class adam olurdu zaten. Yürüyerek ligin içinden geçebilitesi var hala.feg sinsidir abi, gizlenir zamanı gelince göz boyar. 60 dk dinlenip kalan 30 dkde yalandan gtünü kaldıramayıp koşmaya calısması falan beni deli ediyor.
fegin yükü ile faslınınki de bir değil abi. herifi merkezde kenarlarda ileride her yere çekiyo terim maç içinde, zaten adam akıllı ortasaha yok yük çoğu zaman faslıda oluyo mücadele yapacak top tasıyacak üstüne şut gol falan bekleniyo ama feg öyle değil oyuna katılsın pozisyonları degerlendirsin yeterMaçtan kopukluksa mevzu onu yapsa Feg world class adam olurdu zaten. Yürüyerek ligin içinden geçebilitesi var hala.
Yapmasın yav ilk geldiği günden beri diyorum. Top kapmasın, adam kovalamasın ama hücumda fark yaratsın. Her işi iyi yapan orta saha dünyada toplasan 5 tane vardır.fegin yükü ile faslınınki de bir değil abi. herifi merkezde kenarlarda ileride her yere çekiyo terim maç içinde, zaten adam akıllı ortasaha yok yük çoğu zaman faslıda oluyo mücadele yapacak top tasıyacak üstüne şut gol falan bekleniyo ama feg öyle değil oyuna katılsın pozisyonları degerlendirsin yeter
öyle de abi ndiaye fernando belh varken dedigin gibiydi rahat rahat oynuyodu ama ndiaye gitti selçuk-donk yamaları yapıldı daha sonra seri lemina nzonzi gelince oynamadı sonra nzonzi gitti lemina yok zaten seri belhanda x'e kaldık yine yük bindiYapmasın yav ilk geldiği günden beri diyorum. Top kapmasın, adam kovalamasın ama hücumda fark yaratsın. Her işi iyi yapan orta saha dünyada toplasan 5 tane vardır.
Son sene takımı sallamadı, bu bariz. Yani ipler o maçta koptu zaten.öyle de abi ndiaye fernando belh varken dedigin gibiydi rahat rahat oynuyodu ama ndiaye gitti selçuk-donk yamaları yapıldı daha sonra seri lemina nzonzi gelince oynamadı sonra nzonzi gitti lemina yok zaten seri belhanda x'e kaldık yine yük bindi
zaten bu sürecte taraftar falan adamdan messi performansı bekledigi için ne yapsa yaranamadı takımın en iyisi oldugu real maçında herif ıslıklandı, en iyi oynadıgımız 2 dklik bölümde kafadan 2 asisti yendi ama adamı ıslıkladılar sonrası malum zaten kafası normal degil geri de durmuyo hiç...
ben hala diyorum ortasaha rollerini paylasacagı heriflerle oynasa geldiği zamanki gibi oynar.
abi belhandaya yüklendiği kadar taraftar feg'e yüklense herif aglayarak izler maçları. trabzon macında yedigi kart ne kadar olay oldu, 2 sövdük bitti şimdi herif yine kral ama belhanda trabzon maçında kırmızı yedi sonrasını biliyoruz. ( öncesinde kendisine 2 faul yapılıp hakemin gözü önünde verilmedi ve sinirlerine yine hakim olamayıp yusufu indirdi yere)Son sene takımı sallamadı, bu bariz. Yani ipler o maçta koptu zaten.
Mesela çıkıp açıklama yapsa özür dilese belki bir yumuşama olurdu lakin fazla gururlu ya da fazla dik bir adam. Eğer kariyeri böyle sınırlı kaldıysa da sebebi zihinsel problemler zaten.
Mesela Feg ne yaparsa yapsın taraftara saygısızlık etmez, taraftara şirin gözükür. Lemina gibi de değildir ama. Bu sinsilik değil bence olmas gereken. Belhanda'yı genel olarak kimsenin sevmemesinin sebebi de bu dik başlılığı.
Desteklenmediği fikrine katılıyorum zaten ama işte bonservis+maaş+zihinsel durumlar olunca elle tutulur tarafı kalmıyor. Feg için de problem bu.abi belhandaya yüklendiği kadar taraftar feg'e yüklense herif aglayarak izler maçları. trabzon macında yedigi kart ne kadar olay oldu, 2 sövdük bitti şimdi herif yine kral ama belhanda trabzon maçında kırmızı yedi sonrasını biliyoruz. ( öncesinde kendisine 2 faul yapılıp hakemin gözü önünde verilmedi ve sinirlerine yine hakim olamayıp yusufu indirdi yere)
sırf sneijder yüzünden herife yapılanlara deginmeye bile gerek yok. buna ragmen elinden geleni yaptı sallamadıgı da oldu ama hiçbi zaman zordan kaçmadı çenesi kırık herif 2 maç sonra derbi oynadı fener derbisi bunlar kolay degil, herife sempatim var diye demiyorum. selcuk 2 ıslıklandı formayı çıkardı maçtan çıktı hatırla, bu adam uçaktan inmeden beri o laflara maruz kalıyor. o da yetmezmiş gibi arap, bedevi falan lafları var ayrı bi tatsızlık.
Senin accountunuda tarihe atariz istersen