Belhanda Kararını Verdi!

belhanda ve ömer disında orta sahamiz yok yalniz.

belhandanin gitmesini konusacagimiza ona en uygun partner kim oluru konuşmaliyiz.
Genelde destek yerine kostek olmak daha kolaydir...

Gitmeyecegi belliydi, buna alismamiz lazim yokmus gibi davranmayim dedim buraya ve cevreme.

Her defasinda kadro tahminlerine Belhanda yazinca benimle dalga gectiler. Sonuc yine ayni oldu.

Kim o kadar parayi birakip gider. Belli olmaz iyi oynar devre arasinda satilir bilemeyiz bunu.

Suan icin ona iyi partner lazim...

Triplerine ne üyeler, ne de sistem kanatlanir. Bosuna trafic olur. Diyorum ya 1-2 ay kenara aliriz, döndügünde rahatlamis olursun, tarih bölümünde 2-3 satir yazarsin
ne tribi ya beni böyle konusturup pat diye ceza falan mı verdireceksin musap, konusmama kararı aldım bu dkde

15 16 Avrupa maci
18 derbi maclari
34 35 0 gol 0 asist
2 sene Belhanda'ya ragmen sampiyon olduk, bu sene Falcao sakatlaninca defolari kabak gibi cikti. Falcao sakatlanmasa ve Pandemi olmasa %99 sampiyon olacaktik ama birileri 10 numarayla 3. sampiyonlugumuz diyecekti :)
Madem bu kadar iyiydi pandemi maclarinda takimi kurtarsaydi. Takim iyiyse 11. oyuncu olarak katki verir ama takim eksikse koca bir hic. Istikrar desen hic yok, sut zaten onun sozlugunde yok, pas desen tamamen papatya, iyi de olabilir kotu de

15 16 Avrupa maci
18 derbi maclari
34 35 0 gol 0 asist
2 sene Belhanda'ya ragmen sampiyon olduk, bu sene Falcao sakatlaninca defolari kabak gibi cikti. Falcao sakatlanmasa ve Pandemi olmasa %99 sampiyon olacaktik ama birileri 10 numarayla 3. sampiyonlugumuz diyecekti :)
Madem bu kadar iyiydi pandemi maclarinda takimi kurtarsaydi. Takim iyiyse 11. oyuncu olarak katki verir ama takim eksikse koca bir hic. Istikrar desen hic yok, sut zaten onun sozlugunde yok, pas desen tamamen papatya, iyi de olabilir kotu de
hadi ilk cümle neyse de şunu okudum ya cevap yazacaktım yazmicam :D

Kadro dışı bırakın diyenler oyuncuya yine seve seve maaş ödeyeceğimizin farkındadır umarım, kulübün oynatmayacağı adaa 3.3 milyon euro verme lüksü yok ya satılacak ya da sözleşmesi bitene kadar etinden sütünden faydalanacak.

Bu sene de çabuk geçer,
Sonra bu taraftar sana s. çeker,
Ettiğin küfürleri sana iade eder!!!

Gscimbom mobil

Ne kadro dışısı ya. Gitmezse seve seve ilk 11 oynayacak.

yukarda yazdım bi daha yazmiyim onları fazla da bi şey eklemem gerekmiyo ona
Ooo defolari yok yani?
Gol atamama, sut cekememe defo degil mi? 2 sene Gomis, Cagne, Fegh, Onyekuru gol atinca fazla goze batmaz ama boyle forvetsiz kalinca ne bos beles oldugu belli olur. Falcao, Onye yoktu, buyursaydi da kisisel becerisiyle atsaydi golleri. Gerci sana anonscu gol atanin ismini soylediginde, kulagina her isim Belhanda geliyordur :)

Ooo defolari yok yani?
Gol atamama, sut cekememe defo degil mi? 2 sene Gomis, Cagne, Fegh, Onyekuru gol atinca fazla goze batmaz ama boyle forvetsiz kalinca ne bos beles oldugu belli olur. Falcao, Onye yoktu, buyursaydi da kisisel becerisiyle atsaydi golleri. Gerci sana anonscu gol atanin ismini soylediginde, kulagina her isim Belhanda geliyordur :)
aga mantıksızsın. arabanda benzin yok ilerleyemiyosun ama gaz pedalında suç buluyosun

Geri
Üst Alt