Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
niye üstatSenin accountunuda tarihe atariz istersen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye üstatSenin accountunuda tarihe atariz istersen
1 sene kaldi sabredecegizMemnuniyetle eşlik ederim ben de
Böyle bos bos resimler atmaya devam edersen ayrildiginda ne yaparsin belli olmaz. En iyisi 1-2 ay kenara alalim seniniye üstat
niye olm niye alla alla foto atıyom diye mi atmam olur biter musapcımBöyle bos bos resimler atmaya devam edersen ayrildiginda ne yaparsin belli olmaz. En iyisi 1-2 ay kenara alalim seni
Triplerine ne üyeler, ne de sistem kanatlanir. Bosuna trafic olur. Diyorum ya 1-2 ay kenara aliriz, döndügünde rahatlamis olursun, tarih bölümünde 2-3 satir yazarsinniye olm niye alla alla foto atıyom diye mi atmam olur biter musapcım![]()
Genelde destek yerine kostek olmak daha kolaydir...belhanda ve ömer disında orta sahamiz yok yalniz.
belhandanin gitmesini konusacagimiza ona en uygun partner kim oluru konuşmaliyiz.
ne tribi ya beni böyle konusturup pat diye ceza falan mı verdireceksin musap, konusmama kararı aldım bu dkdeTriplerine ne üyeler, ne de sistem kanatlanir. Bosuna trafic olur. Diyorum ya 1-2 ay kenara aliriz, döndügünde rahatlamis olursun, tarih bölümünde 2-3 satir yazarsin
hadi ilk cümle neyse de şunu okudum ya cevap yazacaktım yazmicam15 16 Avrupa maci
18 derbi maclari
34 35 0 gol 0 asist
2 sene Belhanda'ya ragmen sampiyon olduk, bu sene Falcao sakatlaninca defolari kabak gibi cikti. Falcao sakatlanmasa ve Pandemi olmasa %99 sampiyon olacaktik ama birileri 10 numarayla 3. sampiyonlugumuz diyecekti
Madem bu kadar iyiydi pandemi maclarinda takimi kurtarsaydi. Takim iyiyse 11. oyuncu olarak katki verir ama takim eksikse koca bir hic. Istikrar desen hic yok, sut zaten onun sozlugunde yok, pas desen tamamen papatya, iyi de olabilir kotu de
Yok sene sonu zaten yedege cekeriz seni . Seni korumak icinne tribi ya beni böyle konusturup pat diye ceza falan mı verdireceksin musap, konusmama kararı aldım bu dkde
Laga luga yapma Canhadi ilk cümle neyse de şunu okudum ya cevap yazacaktım yazmicam![]()
yukarda yazdım bi daha yazmiyim onları fazla da bi şey eklemem gerekmiyo onaLaga luga yapma Can
Bana yalan soyluyorsun de, yalancisin de, 3 gol 4 asist yapti de, derbileri avrupa maclarini domine etti de![]()
Ooo defolari yok yani?yukarda yazdım bi daha yazmiyim onları fazla da bi şey eklemem gerekmiyo ona
aga mantıksızsın. arabanda benzin yok ilerleyemiyosun ama gaz pedalında suç buluyosunOoo defolari yok yani?
Gol atamama, sut cekememe defo degil mi? 2 sene Gomis, Cagne, Fegh, Onyekuru gol atinca fazla goze batmaz ama boyle forvetsiz kalinca ne bos beles oldugu belli olur. Falcao, Onye yoktu, buyursaydi da kisisel becerisiyle atsaydi golleri. Gerci sana anonscu gol atanin ismini soylediginde, kulagina her isim Belhanda geliyordur![]()