Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.148
- 4.169
- 2.418
Hürriyet göcer bile oynardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nepal'in doğusu, Bhutan'ın batısı, Çin'in güneyinde yer alan bir Hindistan eyaleti…Bu konuyu açabilir miyiz Sayın Onur![]()
Nepal'in doğusu, Bhutan'ın batısı, Çin'in güneyinde yer alan bir Hindistan eyaleti…
Daha açık olamazdı
Sikkim mi?Nepal'in doğusu, Bhutan'ın batısı, Çin'in güneyinde yer alan bir Hindistan eyaleti…
Daha açık olamazdı

1 uyarı pointi hakettinSikkim mi?![]()
Ya hadi abicim. Adamlar bizim kiraladigimiz ve kötü gördügümüz Yunusu Lider olarak oynatiyorlarTaylan Berkan cica Adana’da ilk 11 oynar mı musap önce bunu sorgula

Tayfun bey küme düşüyoruz farkında mısınızBu soruya evet diyenlerde hafiza kaybi mevcut.
demokrasiye inanmıyorumDemokrasiye darbe olarak yorumladım
Faşizanlığına verdimdemokrasiye inanmıyorum
demokrasi faşizmdir emrecimFaşizanlığına verdim
Mod olduğum için gerekli cevabı vermiyorumdemokrasi faşizmdir emrecim
ama burası yeri değil
varsa cesaretin özele gelirsinMod olduğum için gerekli cevabı vermiyorum
Renkdas bizim kume dusme ihtimalimiz yok. Takim kotu oynuyor evet. Fatih Hoca buyuk bir enkaz birakti evet. Ama bu takimin biraz sansi olsaydi ve hakemler dogramasaydi anlik puanida Fatih Hoca'ya ragmen 45 olurdu. Kadro kalitesi ligin ilk 3'unde kesin. Yumurta kapiya dayaninca seri galibiyetler aliriz. Hakemlerin bizi dogramasina izin vermezler, yukarilardan haber gelir hepsine ligin son 7-8 haftasi. Hic transfer olmasa dahi dusmez bu takim. Yere goge sigdirilamayan Belhanda Adana'da dahi kadroya giremiyo. Cop ilan ettigimiz Akbaba cosuyo. Belhanda bu takimin 10 numarasini giymis en kotu futbolcudur 100+ yillik tarihimizde. Aksini iddia edenle futbol konusmaya degmez.Tayfun bey küme düşüyoruz farkında mısınız