Belhanda OUT, Hakan IN!

muhtemelen süreç sonunda hakan okkalı bir yeni sözleşme zammı alarak bize el sallar italyadan

Cok cok iyi oyuncu degil ama bizde taraftara karsi aidiyet hissi kuvvetli olacagindan daha cok mucadele edecektir.

zirt pirt farkli mevkilerde oynatilmasi gelisimi icin iyi olmadi, ama istatistiklerin bu kadar dusuk olmasi da dusundurucu.

Milan zaten 27 maçta 32 gol atmış Hakan 5 tane gol atmış 3 tane de asisti var gollerin %25inde payı var herifin. (Detaylı bakamadım şu anda maçkolikten baktım 1-2 tanesi kupa maçıdır belki ama çok da önemli değil)

Forvetlerinin bir tanesinin 8, diğerinin 5 golü var. O yüzden takımı ve Hakan’ın saçma sapan yerlerde oynatıldığını düşündüğünde bu takıma göre yaptığı katkı sayısal olarak fena değil.

Milan zaten 27 maçta 32 gol atmış Hakan 5 tane gol atmış 3 tane de asisti var gollerin %25inde payı var herifin. (Detaylı bakamadım şu anda maçkolikten baktım 1-2 tanesi kupa maçıdır belki ama çok da önemli değil)

Forvetlerinin bir tanesinin 8, diğerinin 5 golü var. O yüzden takımı ve Hakan’ın saçma sapan yerlerde oynatıldığını düşündüğünde bu takıma göre yaptığı katkı sayısal olarak fena değil.

ligde 3 gol 3 assist yapti

attigi goller ve assistler de Lecce (18.ci), Brescia (20.ci) ve Verona (9.cu)ya karsi. Verona disinda etkili oldugu maclardaki rakipler dandik sayilir.

takiminda cok iyi oyuncu olmayabilir ama kendisi de kotu olmalarinda bi rol oynuyordur. Leccenin (18.ci) #10u mesela 9 gol 1 a yapmis.

Bir yeteneksizden diğer yeteneksize.

Kulüpte değişen hiçbir şey olmuyor.
Gelen para yine çöplere gidiyor.

arkdaşlar hakan gelmek istiyor ama daha degil. 2-3 sene daha beklemniz lazım. 1. agızdan geliyorum.

ki milan yeni sözleşme basar

yabancı sınırı olsun olmasın çok değerli bir parça olur bizim için yerli olarak. keşke olsa hele şu yaşında.

Şu ekonomik şartlarda Hakan'ın sol ayağını alırız ancak.

Geri
Üst Alt