- 21 Ocak 2010
- 72.520
- 51.014
- 5.003
muhtemelen süreç sonunda hakan okkalı bir yeni sözleşme zammı alarak bize el sallar italyadan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kandirmayin galatasaraylilari
zirt pirt farkli mevkilerde oynatilmasi gelisimi icin iyi olmadi, ama istatistiklerin bu kadar dusuk olmasi da dusundurucu.
Milan zaten 27 maçta 32 gol atmış Hakan 5 tane gol atmış 3 tane de asisti var gollerin %25inde payı var herifin. (Detaylı bakamadım şu anda maçkolikten baktım 1-2 tanesi kupa maçıdır belki ama çok da önemli değil)
Forvetlerinin bir tanesinin 8, diğerinin 5 golü var. O yüzden takımı ve Hakan’ın saçma sapan yerlerde oynatıldığını düşündüğünde bu takıma göre yaptığı katkı sayısal olarak fena değil.
Hakan Çok iyi Şut-Pası veriyor mu ?Galatasaray, Belhanda’nın satışından gelecek parayı Hakan Çalhanoğlu transferinde kullanacak.
Kadronun iskeletini Hakan Çalhanoğlu'nun üzerine
kurmayı planlayan Terim transfere onay verdi.
(sözcü)
Değişiklik yapalım. Milano Belhanda ile Serie A Şampiyonluğu yaşar.Bu senedeki performansını gördükten sonra Hakan’ı almamız için 97 tane Belhanda satmamız lazım ki biz daha 1 tanesini satamıyoruz.
belhanda kalsın daha iyi.mac basina shut ve kilit pas verilerinde ilk 20de
buda yeter heralde
Hakan mi söyledi renkdas?arkdaşlar hakan gelmek istiyor ama daha degil. 2-3 sene daha beklemniz lazım. 1. agızdan geliyorum.
ki milan yeni sözleşme basar
yok ama yakın bir agızHakan mi söyledi renkdas?
yok ama yakın bir agız
hakan'ı tanımıyorum. söylemiştim önceden zaten