Belhanda'dan Galatasaray Taraftarına Çok Ağır Küfürler!

Tesekkurler terim. Sayende bunu da gorduk

Görende tek bizim taraftar kendi oyuncusunu yuhluyor sanacak. Real Madrid taraftari Ronaldoyu bile yuhlamisdi ve genelde cabuk kendi oyuncularini yuhluyor.

Bunlar fatih terime yazar yok çok ciddiymis karizma ve disiplinli imis Emre moru sadece o futbola dondurebilirmis gorduk akşam belhanda ve Emre'yi degisen birşey yok ikisinde de

Geldiğin güne lanet olsun senin

Ama sana kızmıyorum seni ısrarla oynatan teknik ekibe esas tepki gösterilmesi gerekiyor

adam seyirciye dümdüz saymış terim nerdeyse evladım haklı diyecek

taraftara bu küfürleri eden adamı eğer kadro dışı bırakmazlarsa daha ne diyeyim. sonuçta o adam arenada bidaha maça çıkacak taraftar yuhlaya yuhlaya kadrodışı bırakmayı bilir.

Taraftar isliklamasa küfretmeyecekti ki, pardon seyirci isliklamasa
Alla alla? Taraftar onca çile çekip maça gidecek, takımını destekleyecek, tepki verince de karaktersizin teki ana avrat küfür edecek hadi ya? Sokarım onun futbolculuğuna.

Bu dakikadan sonra en kısa sürede gönderilmezse sabotaj vardır, kimse o şekilde tepki veremez tribüne.

Bunun gibi dallamaları oynatacağına alt yapıdan adam oynat hoca....

Taraftar isliklamasa küfretmeyecekti ki, pardon seyirci isliklamasa
lütfen ciddi olmadığını söyle

bu şeye benziyor. sen vatandan pc aldın 1 ay sonra kendiliğinden arıza yaptı. sonra vatana gittin itiraz ettin onlar da senin anana bacına sövdü.

Evet yerli oyuncuya burun büken arkadaşları alalım sahneye. Bu ş.er.efsizin yaptığını bir yerli oyuncu yapsaydı salyalarınızı akıta akıta eleştirirdiniz.

Havaalanında da küfür etmişti o gün ft’nin öz evladı oldu. Bu küfürle artık kendi evinde oda falan açar ona ft.

her maç çok kötü oynayan adamı sürekli ilk 11 oynatırsan o da şımarıp böyle taraftara küfreder işte. eserinle gurur duy terim

Taraftarın yıllık 4 m euro alan kazmayı ıslıklama hakkı olsun.

Belki kötü performansının ve hatalarının farkında olsa, taraftardan özür dileyerek çıksa eminim ben dahil bir çok taraftar olumlu düşünecekti.

Geri
Üst Alt