Belhanda'dan Galatasaray Taraftarına Çok Ağır Küfürler!

Bu fındığa en başından beri ısınamadım. Geldiği günden beri, hatta gelmeden öncesi de dahil, uyuzum buna.

Süper Lig performansı:
60 Maç - 8 Gol - 18 Asist

bu mu yani? Bu performansın daha fazlasını 1 yılda göstermesi gerek eğer Galatasaray'ın 10 numarasıyım diyorsa. Düpedüz yetersiz ve çapsız.

adamlar öyle sözleşmeler imzalamış ki adama defol git desen 20m eurodan başlayacak. 2021 ekadar sözleşmesi var. böyle saçmalıklar yapınca isteyeni de çıkmaz. Takımında tripli aveli kim istesin?

Taraftar bunu 6222 den mahkemeye verebilirmi? Binlerce türke türkiyede küfür etti.

Havaalanında ettiği küfür de çok çirkindi ama bir nebze mazur görülebilirdi. Birisi gözünün içine baka baka ve el-kol hareketleriyle kötü söz söylerse, en kibar adam bile bir anlığına kontrolü kaybedip küfredebilir karşısındakine...

Ancak binlerce kişiye karşı dünkü yaptığı hareketler ve küfürler olacak iş değil. Sanki Dünyada ilk kez bir futbolcu ıslıklanıp yuhalanıyor?!..Hele ülkemizde ne futbolculara koro halinde galiz küfürler edildi de adamlar duymazdan geldi...Ucundan azıcık bile savunmaya, mazur göstermeye kalkmasın hiç kimse...

Hoca durumun vahametini anlamıştır artık; bir sakatlık filan uydurulur, hele iç saha maçına çıkarılmaz diye tahmin ediyorum. Yok Hoca taraftara karşı ''Patron benim!'' diklenmesinde bulunursa, bunca yaşa boş gelmiş demektir, kendisi de kaybeder. Hiç kimsenin sonsuz kredisi yoktur futbolda...
bütün saygınlığını bi belhandaya kurban edecekse cidden aklını peynir ekmekle yemiş demektir.

Konusu var renktas.

Bu arada hocanın "Belhanda'nın yaptıklarını takımımızda yapabilecek kimse yok" derken neyi kastettiğini merak ediyorum. Top kaptırdıktan sonra gamsız gamsız yürüyüşünü mü yoksa takım savunmamızın ağzına sıçmasını mı yapamıyor acaba diğer oyuncular?

Şenol güneş için içeriden biri Şenol Hoca Quaaresmadan korkuyo asla çıkaramaz her zaman oynatır demiş ti..Acaba Fatih hoca da Belhanda dan korkuyo olabilir mi?

Senin gibiler hakkediyor kufuru cok iyi yapmis .o kadar kotu adam varken sakatliginin etkisinden cikamayan adama saldiroyonuz Herkes mukemmel bi Belhanda kotu zaten
Yalnız belhanda 3 senedir bu kulüpte arada fark var. Geldiğinden beri yaptığı olumlu şeyler bir elin parmaklarını geçmez.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin gibiler hakkediyor kufuru cok iyi yapmis .o kadar kotu adam varken sakatliginin etkisinden cikamayan adama saldiroyonuz Herkes mukemmel bi Belhanda kotu zaten
düşük iq sahibi olarak böyle bi günde belhandayı savunmamalısın.
bak en büyük fanatiği bile sineye çekildi çünkü akıllı adam.
psikolojik danışmanlık için özele gelebilirsin

Geri
Üst Alt