Belhanda'dan Galatasaray Taraftarına Çok Ağır Küfürler!

Oguzhan ve Berkay kardesleri saga sola yatirmak istiyorum 5 6 aydir ceza almadan katlaniyorum ama az kaldi ikinizide oturtucağim boyle deva edin

Oguzhan ve Berkay kardesleri saga sola yatirmak istiyorum 5 6 aydir ceza almadan katlaniyorum ama az kaldi ikinizide oturtucağim boyle deva edin
Sakin ol renktaş birbirimizi kırmayalım hepimiz bu renklere gönül vermiş insanlariz ayri düşünceler olabilir ama hepimiz Galatasarayimizin iyiliğini isteriz

Galatasaray taraftarina hic kimse kufur edemez, sen her mac bok gibi oyna, sayisiz top kayiplari, ofansif hic bir katki verme, mal mal sahada dolas, taraftar kotu oynadiginda bile senin icin tezahurat yapsin ve sen inanilmaz kotu maclar arka arkaya oynuyorsun ve gelen hakli tepkiden sonra taraftara ana avrat sovuyorsun, umarim devre arasinda defolup gidersin.

Berkayın peşini bırakın yav.Şeker gibi adam işte.+ tenisi de biliyor.

semih abim büyüklük yapıp affeder ben de oturtulmak istemem doğrusu
Bana biseyler yazmisin sonra ceza almisin ozelden ne yazdiysan soyle raporlamiycam diye ona gore konusacaktim seninle Ama
ne yazdigini paylasmadin .Evet ceza almaktan korkuyorum cunku soz verdim adminlere Sen ve Oguzhan ozelikle Oguzhan sabrimi Asiri tasiriyor dur bakalim insallah sabrederim

İnsan biraz utanır be her maç rezilleri oyna, sayısız pas hatası yap, şut çekmeyi bilme kusuru kendinde arayacağına ilk fırsatta gel taraftara küfür et. Taraftar belkide cebindeki son parasıyla stada geliyor, cefa çekiyor tek istediği kaliteli oyun ve futbolcuların mücadele ettiğini görmek. Beyefendi hem yıllık 4 milyon euroya yakın para alacak hem de en ufak eleştiriye gelemeyecek ve gidip taraftara küfür edecek öyle mi? Yok öyle bir Dünya inşallah bu takımdan gideceksin.

Geri
Üst Alt