- 1 Ocak 2011
- 15.132
- 10.245
- 1.688
Adam gibi elestirenlere sozum yok zaten Oguzhan gibi sozum3 senedir kanser eden adama değil de yeni gelen adamlara mı tepki gösterelim yani ne demek istiyorsun?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam gibi elestirenlere sozum yok zaten Oguzhan gibi sozum3 senedir kanser eden adama değil de yeni gelen adamlara mı tepki gösterelim yani ne demek istiyorsun?
Sakin ol renktaş birbirimizi kırmayalım hepimiz bu renklere gönül vermiş insanlariz ayri düşünceler olabilir ama hepimiz Galatasarayimizin iyiliğini isterizOguzhan ve Berkay kardesleri saga sola yatirmak istiyorum 5 6 aydir ceza almadan katlaniyorum ama az kaldi ikinizide oturtucağim boyle deva edin
sağa sola yatırmamak için zor tutuyor kendini de taglemeye korkuyor onu ne yapacaz
sağa sola yatırmamak için zor tutuyor kendini de taglemeye korkuyor onu ne yapacaz![]()
semih abim büyüklük yapıp affeder ben de oturtulmak istemem doğrususağa sola yatırılmanı istemem
Bana biseyler yazmisin sonra ceza almisin ozelden ne yazdiysan soyle raporlamiycam diye ona gore konusacaktim seninle Amasemih abim büyüklük yapıp affeder ben de oturtulmak istemem doğrusu
uzaBana biseyler yazmisin sonra ceza almisin ozelden ne yazdiysan soyle raporlamiycam diye ona gore konusacaktim seninle Ama
ne yazdigini paylasmadin .Evet ceza almaktan korkuyorum cunku soz verdim adminlere Sen ve Oguzhan ozelikle Oguzhan sabrimi Asiri tasiriyor dur bakalim insallah sabrederim
uff canım oturtma çektiOguzhan ve Berkay kardesleri saga sola yatirmak istiyorum 5 6 aydir ceza almadan katlaniyorum ama az kaldi ikinizide oturtucağim boyle deva edin
Sen uza
beni sırt üstü yatır voleybolcu euheuheSen uza
Ali Koç bize böyle bir iyilik yapmaz.Ali k*cun paralı elemanlari isliklamis diyolar doğru mu bu?
Uzun suredir seni gibi bi rastlamadim bu forumda sabrimi tasiyorsun .beni sırt üstü yatır voleybolcu euheuhe
ohaa admirim konuya el atınUzun suredir seni gibi bi rastlamadim bu forumda sabrimi tasiyorsun .