Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 403
oğuzhan hakkındaki görüşlerin? @Serkan G. Şafakannıyorum seni. Belhanda küfür ettiginde ıslandınmı doru söle dd
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oğuzhan hakkındaki görüşlerin? @Serkan G. Şafakannıyorum seni. Belhanda küfür ettiginde ıslandınmı doru söle dd
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eski Terimcilerdendir,sizoluğunu her daim takdir etmişimdir.oğuzhan hakkındaki görüşlerin? @Serkan G. Şafak
Bu taraftar Umut Bulut gibi adamlarida islikladi. Umut Bulut adam gibi adamdir ama her ne kadar kotu bir futbolcu olsa. O gun aglayarak terketmisti sahayi bizde Biz naptik diye utanmistik.Taraftar isliklamasa küfretmeyecekti ki, pardon seyirci isliklamasa
Alla alla? Taraftar onca çile çekip maça gidecek, takımını destekleyecek, tepki verince de karaktersizin teki ana avrat küfür edecek hadi ya? Sokarım onun futbolculuğuna.
Bu dakikadan sonra en kısa sürede gönderilmezse sabotaj vardır, kimse o şekilde tepki veremez tribüne.
Umut etkisiz eleman abi. Umutu isliklamak bile komik yani umuttan ne bekliyosun ki islikliyosunBu taraftar Umut Bulut gibi adamlarida islikladi. Umut Bulut adam gibi adamdir ama her ne kadar kotu bir futbolcu olsa. O gun aglayarak terketmisti sahayi bizde Biz naptik diye utanmistik.
Karakter onemli. Sadece kotu futbolu isliklamiyor taraftar vurdumduymazligi islikliyor. Belhandanin karakter yoksunu oldugunu biliyoruz, hic bir zaman takim icin 100/100 verdigini gormedim suana kadar. Umut Bulut bi donem cok kotuydu hatirlarsan ama karakteri yuzunden biz utanmistik en sonunda.Umut etkisiz eleman abi. Umutu isliklamak bile komik yani umuttan ne bekliyosun ki islikliyosunsivil hayati beni ilgilendirmez istedigi kadar iyi olsun sahadaki oyunu kötüyse isliklaniyor dünkü gibi
Cene kirik oynadi abi ne koyacak ortaya daha şampiyonluk macimizda koydu karakteri iste eger mac örneği istiyorsan. Taraftar her seyi iyi yapsın tek hatasinda yok ediyor belhandayi her mac bu böyle abi 100 pas atsin 1 pas hatasi adami ipe götürüyor. Sneijderde tam tersi 100 sut atar 2sini catala asar kral olur ama 98 sutu niye vuruyon napiyon demezler. Sonuc odaklilik var bak goruyosun iyi futbol istiyoruz terim oynatamiyo gitmeli diyince hemen 8 kupa kazandirdi diyolar ama olmuyo işteKarakter onemli. Sadece kotu futbolu isliklamiyor taraftar vurdumduymazligi islikliyor. Belhandanin karakter yoksunu oldugunu biliyoruz, hic bir zaman takim icin 100/100 verdigini gormedim suana kadar. Umut Bulut bi donem cok kotuydu hatirlarsan ama karakteri yuzunden biz utanmistik en sonunda.
Demek istedigim Belhanda ortaya az biraz karakter gosterse bu kadar tepki gostermezlerdi.
Taraftar onca cile cekecek palavrasi nerden cikti ya?
Seni zorla mi götürüyorlar oraya cile cekiyorsan gitme arkadas.
Sen cile cekiyorsun diye önüne gelen futbolcuya sövecekmisin.
Önce bu anlayistan vazgecmek gerek
Cene kirik felan oynadi tabii ama 2 senede baska ne yapti ortaya ne koydu diye sorarim ben. Wesley Sneijder sov yapiyordu, bir karakter vardi bide Belhanda hic bunlari gostermyiro o yuzdende bu kadar tepki var.Cene kirik oynadi abi ne koyacak ortaya daha şampiyonluk macimizda koydu karakteri iste eger mac örneği istiyorsan. Taraftar her seyi iyi yapsın tek hatasinda yok ediyor belhandayi her mac bu böyle abi 100 pas atsin 1 pas hatasi adami ipe götürüyor. Sneijderde tam tersi 100 sut atar 2sini catala asar kral olur ama 98 sutu niye vuruyon napiyon demezler. Sonuc odaklilik var bak goruyosun iyi futbol istiyoruz terim oynatamiyo gitmeli diyince hemen 8 kupa kazandirdi diyolar ama olmuyo işte
bana ali koçtan herhangi bi ödeme yapılmadıAli k*cun paralı elemanlari isliklamis diyolar doğru mu bu?
Sneijder faslidan 2 gomlek ustun oyuncu, rolleri farkli sino ayagina istiyo mesela fasli savunmadan alip hucuma götürüyor gibi gibi gibi uzatmicam abiCene kirik felan oynadi tabii ama 2 senede baska ne yapti ortaya ne koydu diye sorarim ben. Wesley Sneijder sov yapiyordu, bir karakter vardi bide Belhanda hic bunlari gostermyiro o yuzdende bu kadar tepki var.
Rengo ben bundan eminim Belhanda az karakter gosterse biraz ipledigini gosterse bu kadar tepki gormezdiSneijder faslidan 2 gomlek ustun oyuncu, rolleri farkli sino ayagina istiyo mesela fasli savunmadan alip hucuma götürüyor gibi gibi gibi uzatmicam abi♥
Ali koca git soyle o zaman parani hemen bankana yatiriyor dostum. Ben mesela suan Danimarkanin en guzel restoraninda oturdum birazdan gurme yemeklerim gelecek sponsor ali kocbana ali koçtan herhangi bi ödeme yapılmadı
Bence 2 asisti yenmese su an maçın adami ilan edilirdi çünkü taraftar sonuca bakiyor. Onlar gerceklesmeyince baslarim oynicaniz topa mode on yapiyor son maclardaRengo ben bundan eminim Belhanda az karakter gosterse biraz ipledigini gosterse bu kadar tepki gormezdi
olaya bak arkdaş bedavaya ıslıkladık herifi yav dolandırılacağımı bilsem ıslıklamazdım. üstüne bide adımız seyirciye cıktı ve bedeviden küfür yedikAli koca git soyle o zaman parani hemen bankana yatiriyor dostum. Ben mesela suan Danimarkanin en guzel restoraninda oturdum birazdan gurme yemeklerim gelecek sponsor ali koc
Hadi len ordan savunurum savunmam sana mi kaldi senin gibilere etsindüşük iq sahibi olarak böyle bi günde belhandayı savunmamalısın.
bak en büyük fanatiği bile sineye çekildi çünkü akıllı adam.
psikolojik danışmanlık için özele gelebilirsin