- 8 Temmuz 2015
- 36.336
- 71.963
- 3.783
hocam küfür peroformansını beğenip önümüzdeki maçlar da formasını verip adaleti tesis edecektir şüphesiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bütün saygınlığını bi belhandaya kurban edecekse cidden aklını peynir ekmekle yemiş demektir.Havaalanında ettiği küfür de çok çirkindi ama bir nebze mazur görülebilirdi. Birisi gözünün içine baka baka ve el-kol hareketleriyle kötü söz söylerse, en kibar adam bile bir anlığına kontrolü kaybedip küfredebilir karşısındakine...
Ancak binlerce kişiye karşı dünkü yaptığı hareketler ve küfürler olacak iş değil. Sanki Dünyada ilk kez bir futbolcu ıslıklanıp yuhalanıyor?!..Hele ülkemizde ne futbolculara koro halinde galiz küfürler edildi de adamlar duymazdan geldi...Ucundan azıcık bile savunmaya, mazur göstermeye kalkmasın hiç kimse...
Hoca durumun vahametini anlamıştır artık; bir sakatlık filan uydurulur, hele iç saha maçına çıkarılmaz diye tahmin ediyorum. Yok Hoca taraftara karşı ''Patron benim!'' diklenmesinde bulunursa, bunca yaşa boş gelmiş demektir, kendisi de kaybeder. Hiç kimsenin sonsuz kredisi yoktur futbolda...
keşke biri başvursa şöyle futboldan 3 ay men edilse de kurtulsak.Taraftar bunu 6222 den mahkemeye verebilirmi? Binlerce türke türkiyede küfür etti.
Yuru git surdan Allahin trollu voleybol izleymis sana mi soracam ne izleyeceğimiAha bu herif belhandayi maçta 12 ikili mucadelenin 7sini kazanmış diye benimle tartışıyodu.
Git voleybol izle dedim hala forumda ahauah
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi örnek cok saçma degil milütfen ciddi olmadığını söyle
bu şeye benziyor. sen vatandan pc aldın 1 ay sonra kendiliğinden arıza yaptı. sonra vatana gittin itiraz ettin onlar da senin anana bacına sövdü.
annıyorum seni. Belhanda küfür ettiginde ıslandınmı doru söle ddYuru git surdan Allahin trollu voleybol izleymis sana mi soracam ne izleyeceğimi
Senin gibiler hakkediyor kufuru cok iyi yapmis .o kadar kotu adam varken sakatliginin etkisinden cikamayan adama saldiroyonuz Herkes mukemmel bi Belhanda kotu zatenannıyorum seni. Belhanda küfür ettiginde ıslandınmı doru söle dd
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ahauahauahah kekoSenin gibiler hakkediyor kufuru cok iyi yapmis .o kadar kotu adam varken sakatliginin etkisinden cikamayan adama saldiroyonuz Herkes mukemmel bi Belhanda kotu zaten
3 senedir kanser eden adama değil de yeni gelen adamlara mı tepki gösterelim yani ne demek istiyorsun?Senin gibiler hakkediyor kufuru cok iyi yapmis .o kadar kotu adam varken sakatliginin etkisinden cikamayan adama saldiroyonuz Herkes mukemmel bi Belhanda kotu zaten
Yalnız belhanda 3 senedir bu kulüpte arada fark var. Geldiğinden beri yaptığı olumlu şeyler bir elin parmaklarını geçmez.Senin gibiler hakkediyor kufuru cok iyi yapmis .o kadar kotu adam varken sakatliginin etkisinden cikamayan adama saldiroyonuz Herkes mukemmel bi Belhanda kotu zaten
düşük iq sahibi olarak böyle bi günde belhandayı savunmamalısın.Senin gibiler hakkediyor kufuru cok iyi yapmis .o kadar kotu adam varken sakatliginin etkisinden cikamayan adama saldiroyonuz Herkes mukemmel bi Belhanda kotu zaten