- 6 Eylül 2014
- 93.472
- 64.315
- 4.608
Sen niye sari uyesin la.Ya musap yeter
Basaksehire 2019'de ikinci golu atan sanki ebemdi katkisi olmadi demek ne kadar sacma
Sende taktikca takiyorsun ama ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen niye sari uyesin la.Ya musap yeter
Basaksehire 2019'de ikinci golu atan sanki ebemdi katkisi olmadi demek ne kadar sacma
Sende taktikca takiyorsun ama ha
Ne bileyim yaSen niye sari uyesin la.
Kendi beyinin ile basarabilirsin bunu. Bende bir cok konuyu otomatikmen geciyorum okumadan. Kim yazmisa bak okumadan skiplersinBelhanda ile ilgilli yorumlarini engelleyebilirmiyim boyle bir ozellik cikartabilirmiyiz ??
Belhanda ya yapılan büyük ayıp dışında irkcilik lakin kendisi de taraftara küfür ederken aynı şekilde ozur dilemesi gerekmez miydi?
@Musap Aydinli bazen hic cekilmiyorsun kardesim yemin ederim , su konuda bile Belhandaya bok atıyorsun daha da sana lafım yok
4 senede sampiyonluklara bi katkisi olmadi. Irkciliga hayir ama defolsun
Cok gergin buldum seni ya biraz sakin olKendi beyinin ile basarabilirsin bunu. Bende bir cok konuyu otomatikmen geciyorum okumadan. Kim yazmisa bak okumadan skiplersin
Sen niye sari uyesin la.

3 gol atmis adam son mactaAllahin gavur takimlari bizimi okuyor. Herifin oynadigi oyun ortada

Realiteden uzak bir postinadına kalıp şampiyonluk kazandırmaya devam edecek
![]()