Belhanda'dan Irkçılık Tepkisi: "Ben kesinlikle bir bedeviyim fakat Galatasaray'ı seven bir bedeviyim"

Bir oyuncu kimliği üzerinden eleştirilmez. Çok kötü oynadığını yeri geldiği zaman çıldırttığını biliyoruz zaten, topunu kötüle gitsin de.

Diğer türlü her yorum aptallığa girer, başka takımın taraftarından farkı kalmaz kimsenin.

Bu tatsız olaydan dolayı Belhanda ve divan kurulu üyesini birlikte ihraç etmeliyiz.😈

Çok komik gerçekten çok komik. Oturun oturduğunuz yerde.

Biri çıkar negro der biri Bedevi der biri cingene der. Bakalım daha neler diyecekler neler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sesimizi duymus sonunda XD

Moderatör tarafında düzenlendi:
Birileri buna ses etmesi lazımdı umarım sene sonu yol verirler artık bu el frenine geldiği günden beri iyi oynadığı maç 2 elin parmağını geçmemiştir kulübü sömürdü hakaret etmekten anlar bunlar anca

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

BEN DE BEDEVİYİM

inadına kalıp şampiyonluk kazandırmaya devam edecek

Berke Karabacak
Tamam B.Özbek sen ne dersen o

Temel NY'a tatile gitmis. Barlar sokaginda dolasirken lezbiyenlerin mekanina girmis. Tabi guzel carpet munchers'dan birini gozune kestirmis, asilmaya baslamis. Abla "bak ben erkeklere karsi bir istek duymuyorum ben lezbiyenim" demis. Temel o nedir diye sormus. "Yani ben kadinlardan hoslaniyorum" diye cevap alinca Temel "o zaman ben dibine kadar lezbiyenim!" Demis.

Komik degil ama kendini Bedevi sana arkadaslar sizinki de o hesap. Say cheeseee!

Türkiye 'de neden doğu toplumlarına karşı toptan bir aşağılama ve ırkçılık var. Çoğu zaman ırkçılık olduğunu bile anlamıyoruz ama. Araplara,İranlilara,Hintlilere,Uzak dogululara liste uzayıp gidiyor. Araştırsaniz sosyal medyayı her gün yüzlerce ırkçı söz bulursunuz. İşin ilginç tarafı , tarih,kültür ,sanat v.s doğu toplumlarında doğmuştur. Bunu zorla kendimizi batı da görme cabamiza bağlıyorum. İşin komik yanı batı bize , nasıl dogumuzdakine nasil davranıyorsak öyle davranıyor. Bu olayda "Bedevi" kelimesi ırkçılık olarak kullanılmış. Kimdir bedeviler, göçebe Araplar. Günümüzde sayısı çok azalsa da hala varlar. Zararsız kendi halinde bir topluluk. Tıpkı günümüz de sayısı azalan bizim yörük Türkmenimiz gibi. Biz Araplara nasıl böyle hitap ediyorsak, Batılılar bize göçebe olduğumuz için ,Mongol diyerek hakaret ediyor. Böyle bir zihniyet nasıl , Galatasaray Divan kurulu üyesi olur..
bizim için doğulu, batılı olmaları farketmiyor. rus, romen, bulgar, alman herkesi aşağı görebilme kabiliyetindeyiz. alman domuzu, rus nataşası, kızıl gavur, çingene, rum tohumu, afedersin ermeni, papazla başlayan bazı sözler gibi hatta sınırları ve zamanı aşıp apaçilere bile anlam yüklemişiz. her milletle ilgili bazı sözlerimiz ve önyargılarımız vardır. hatta ülkenin kendi içinde, bölgesel ve etnik çok güzel hakaretlerimiz de var. laz, kürt, yörük, arnavut, çerkes ayırt etmemişiz.

Bizim takımdada belhandayı görünce . diye takılan vardır gülüşüyolardır,belhandada luyiye hata yaptığında senin . bi sorun olmuyodur(belhandanın vefat haberi gelmediğine göre olmamış)

samimiyetin yoksa hiç ne bişey diyicen ne bişey yazıcan beyaz siyaha zenci diyince ırkçılık oluyo ama siyah siyaha diyince olmuyo,ingiliz alman fransız murhan takılırken murhanı türk diye aşağılarsan çocuğun bıyıklarına kadar süzülen göz yaşlarına engel olamazsın ama aynı murhan genel türkiye gündeminde biz türkler şöyleyiz böyleyiz yazabiliyo delikanlı gibi

herşey aradaki samimiyetten, niyetten yada aşağılar gibi yaklaşmaktan geçiyo

morali bozulmasin diye zamli yeni sözlesmeyi kapar artik
keske küsüp ülkeyi terk etmek istese
feguliyi de alsin yanina

Belhanda amma boş yapmış. Bizde Yörük neyse bunlarda da bedevi o demek. Çok şükür sözleşme koparmak için taraftarı arkasına alıp duyar kasacak. Çık bjk maçında 1 gol 1 asist yap ondan sonra gerisini bırak taraftara. Büyük maçlarda kayıpsın kaç yıldır. Gelmiş duyar kasıyor.

Geri
Üst Alt