Belhanda’dan Rekor Top Kaybı

Geldiğinden beri söylüyorum. Averaj altı oyuncu. Maksimum 500k-1 milyon arası maaş alabilecek bir kazmaya şu verdiğimiz paralar inanılmaz.

En ufak bir artı hareketini göklere çıkaranlar keşke genel duruma bakıp objektif olabilseler.

Hayatımda gördüğüm 10 numara giymiş:
1. En kötü futbolcu
2. Tekniği en kötü futbolcu
3. Top kontrol etmesini beceremeyen tek futbolcu
4. Ofansif oyun vizyonu en düşük oyuncu
5. Şutları be pasları en kötü futbolcu

Ayrıca bu yeteneksiz için o aslında 10 değil 8 numara diyenlere takımımızdaki asıl 8 numarayı örnek göstereyim. Nzonzi.

Bu futbol fakiri defans yapmıyor. Gölge markajları ile goller yediriyor. Sahte şekilde geri koşarken yanındaki adamı tutmadığı içind sırf bu sezon kaç gol yedik? Yediğimiz tüm golleri, tüm ani atakları açıp izleyin ve gözünüz sırf Belhanda’ya yoğunlaşsın. Nefretiniz iki katına çıkacak.

Bu tip sahte defansçıya ikinci örnek Selçuk’tur. Ve bu ikisini aynı maçta sahaya süren, kazma Belhanda’ya anahtar oyuncum diyen bir teknik direktörümüz var ki çok sevdiğim birisi. Ama bu ikisini bir maça aynı anda çıkartmak, akıl tutulmasıdır.

bu sezona kadar eldeki kadroyuda göz önüne alarak hep savundum belhandayı. O da fena oynamıyordu ama bu yıl çok kötü, kaldı ki belhandanın yerine oynayacak üst düzey iki adam daha varken belhandayı savunamam. yaptığı top kayıpları da öyle riske girerken ara pas atarken falan olan kayıplar değil bildiğin topu geri veriyor. Ben bile halı sahada bu kadar top kaybetmem 3 maçta

Şu rakamları bir başka futbolcu yapsa ne olurdu merak ediyorum

Bizi bitirdin be! Bizi bitirdin be!

Forma orada beyler, 3 tane ondan daha iyi topçu geldi bi zahmet giysinler formayi da sahaya çıksınlar. Ya da kız gibi davranmaya devam etsinler... Adam ekranlarda topcunuza sövüyor siz de sevmiyorsunuz diye alkış tutuyorsunun, gün gelir sevdiginize de söver o zaman görürüm sizi. Iyi forumlar hepinize👍

Forma orada beyler, 3 tane ondan daha iyi topçu geldi bi zahmet giysinler formayi da sahaya çıksınlar. Ya da kız gibi davranmaya devam etsinler... Adam ekranlarda topcunuza sövüyor siz de sevmiyorsunuz diye alkış tutuyorsunun, gün gelir sevdiginize de söver o zaman görürüm sizi. Iyi forumlar hepinize👍

(y)

Hakaret amaçlı olduğunu zannetmiyorum.sadece bugüne kadar kimsenin söylemeye cesaret edemediği gerçeği söylemiş

Taraftar söyler de bu herif söyleyemez böyle medya önunde.Böyle topçumuzu bunların önune atarsak yarın musleraya da falcaoya da derler böyle

tez yazılır bu yoruma reiz
not anti beranda spor

Bu ve Mariano nun yuzunden oyunu rakip alana yikamiyoruz ve pozisyon bulamiyoruz zaten.Ayaklarina aldiklari her topu kaybediyorlar.

Taraftar söyler de bu herif söyleyemez böyle medya önunde.Böyle topçumuzu bunların önune atarsak yarın musleraya da falcaoya da derler böyle
Taraftarın söyledikleri yankı bulmuyor.zaten bi insanı bunu söyleyecek seviyeye getirmek çok zor iş, belhandadan başka kimse başaramaz.

en iyi yapti is top kaybetmek tam bir istikrar abidesi

Seneye büyük ihtimalle satılacağını bildiği için kendini salmış da olabilir. Oyununu hiç beğenmedim bu güne kadar ama en azından önceki senelerde kendini maça veriyordu. Bu sene onu da kaybetmiş arkadaş. Şöyle bi 8-10 milyona satabilsek mükemmel olur.

Öyle demeyin.
Asistin, pasının pasının pasının pasının pasının pasının pasının pasının pasının pasını verdi.

Bu adamın aşırı pas hatası yaptığını görmek için maclari izlemek yeterli, istatistik kasmaya gerek yok.

Geri
Üst Alt