Belhanda’dan Rekor Top Kaybı

Altaylı sevilir sevilmez iyidir kötüdür başka bir mesele ama adam Galatasaraylı, yani elin oğlu y.vşak dedi gibi bir durum yok, bizim mahallenin adamı kendi mahallesinin takımının topçusuna y.vşak demiş, öyle gözüküyor.

Altaylı sevilir sevilmez iyidir kötüdür başka bir mesele ama adam Galatasaraylı, yani elin oğlu y.vşak dedi gibi bir durum yok, bizim mahallenin adamı kendi mahallesinin takımının topçusuna y.vşak demiş, öyle gözüküyor.
can zeki çocuk suna istinaden demiş olabilir reis
1570551295380.png

Bu Fatih A'nın Terim ile arası iyi değil miydi yav ŞL'de Real ile çeyrek oynadığımız sene bir araya falan gelmişlerdi, teke tek'de mi ne bahsetmişti hocaya övgüler yağdırmıştı, ne ara böyle ağır sözlerle giydirecek kadar kötü oldular ?
o programı hatırlıyorum fakat ondan öncede sonrada pek birbirinden hoşlanan tipler değillerdi turgay şerenın olmalı o dönem o programı bu yuzden eleştiren bi yazısı vardı

Bunun kaptırdıklarını geri almak bile ayrı bir istatistik başarıdır.

49 nedir ya

Belhanda üzerinden duyar kasmayın kasılacak duruma düşersiniz.

Fatih Altaylı'yı bu konuda eleştirebileceğim tek nokta sadece o kelimeyi kullanması. RakibePasHanda için yetersiz kalmış, yanına 3-5 şey daha ekleyebilirdi.

Sonra küfür etmeyelim, küfürsüz ülke insanı olalım diyoruz.
30 milyonluk taraftarı olan kulübünde bunun gibi bit yavrusu olursa küfür de edilir., Hatta edilmeli de. Etmeyip hep içimize atarsak zararlı bizim sağlığınız olur.

Sonra küfür etmeyelim, küfürsüz ülke insanı olalım diyoruz.
30 milyonluk taraftarı olan kulübünde bunun gibi bit yavrusu olursa küfür de edilir., Hatta edilmeli de. Etmeyip hep içimize atarsak zararlı bizim sağlığınız olur.
Sen kibar birine benziyorsun. Nasil kufurr ediyorsun aklimda oturtamiyorum renktas:asd:

Sen kibar birine benziyorsun. Nasil kufurr ediyorsun aklimda oturtamiyorum renktas:asd:
Küfürü sevmem ve hayatımdan uzak tutarım açıkçası zaten. Genelikle konuşarak herşey hal ediliyor benim yaşadığım insan çevresinde.

Ha istisna durumlar oluşabiliyor maalesef tabiki. Her insanının olduğu gibi benimde bir limitim var tahmül etme konusunda. Robot değilim..... henüz :)

Geri
Üst Alt