Belhanda'dan Yönetime Zemin Tepkisi

Doğru konuşmuş adam. Bugün zemin iyi olsaydı kazanmıştık. Hücumda baya akışkandık fakat çoğu yapılmak isteneni zemin engelledi. Top düz doğrultuda gitmiyor pas atıyorsun sekiyor böyle zeminler bizim gibi yerden oynayan takımlar için büyük dezavantaj

Hocadan sonra bunlar da bahanelere sığınmış.

Hoca güzel örnek oluyor futbolcularına. Suç oyumumuzda falan değildi hiç tamamen zemindeydi he ya.

Bu zeminin bu durumda olmasi bize büyük bir dezavantaj olusturuyor, ve öyle az buz hafife alinacak bir ihmal da degil. cikip sinkafli sövse hakli. Bu zemin sezon sonuna kadar böyle olacaksa isimiz var.
Sampiyonluk senxe gitti mi

Sampiyonluk senxe gitti mi

Gitmedi... Besiktas illaki takilacak. Besiktas´in tek avantaji bizim gibi komik bireysel hatalar yapmiyorlar, kötü oynasalar bile oyuncular ciddiyetlerini koruyor 90 dakika. Sezon basindan beri cekiyor bizde ise. Pozisyon bulamayan rakiplere ceza sahasi icinde assist yapiyoruz.

Hakem faktörünün bize karsi ayri isledigini bir kenara birakarak yaziyorum. Emre, Diagne ve Mustafa´nin kontrolsüz hareketleri mesela. Etebo´nun Alanya macinda iki aptalca foulü. Adamlar firsati buldugunda cakiyor bize kirmiziyi zaten.
Kadro tercihleri, dizilis, oyuncu degisiklikleri disinda bunlar da bizi cok yipratti. Bu zeminde düzelmez ise oyun stilimiz geregi icerdeki her mac handikap ile basliyacaz demektir.
Zor hale getirdik herseyi. Bugünün kadrosu Ankara macinda ciksa (Mustafa/Falcao sadece degismeyecek), o maci da sittin sene kaybetmicez mesela.

Yani hersey üst üste geldi. Oysa su iki macta puan kaybetmesek, cok rahat bir sampiyonluk kazanacaktik belkide. Simdi Besiktas´in fazla havaya girmesini beklicez.

Gitmedi... Besiktas illaki takilacak. Besiktas´in tek avantaji bizim gibi komik bireysel hatalar yapmiyorlar, kötü oynasalar bile oyuncular ciddiyetlerini koruyor 90 dakika. Sezon basindan beri cekiyor bizde ise. Pozisyon bulamayan rakiplere ceza sahasi icinde assist yapiyoruz.

Hakem faktörünün bize karsi ayri isledigini bir kenara birakarak yaziyorum. Emre, Diagne ve Mustafa´nin kontrolsüz hareketleri mesela. Etebo´nun Alanya macinda iki aptalca foulü. Adamlar firsati buldugunda cakiyor bize kirmiziyi zaten.
Kadro tercihleri, dizilis, oyuncu degisiklikleri disinda bunlar da bizi cok yipratti. Bu zeminde düzelmez ise oyun stilimiz geregi icerdeki her mac handikap ile basliyacaz demektir.
Zor hale getirdik herseyi. Bugünün kadrosu Ankara macinda ciksa (Mustafa/Falcao sadece degismeyecek), o maci da sittin sene kaybetmicez mesela.

Yani hersey üst üste geldi. Oysa su iki macta puan kaybetmesek, cok rahat bir sampiyonluk kazanacaktik belkide. Simdi Besiktas´in fazla havaya girmesini beklicez.
Benim umudum bjknin basaka karsi puan birakip bizim kayseriyi yenmemiz. Tek sacmalik yarin fb de bizimle ayni puanda olacak. Allahtan bunlara karsi averaji aldik.

bjkye karsi 0-2 kaybetmemiz kötü oldu

Benim umudum bjknin basaka karsi puan birakip bizim kayseriyi yenmemiz. Tek sacmalik yarin fb de bizimle ayni puanda olacak. Allahtan bunlara karsi averaji aldik.

bjkye karsi 0-2 kaybetmemiz kötü oldu

O macta bile 10 kisi pozisyon vermezken, yine komik bireysel bir hata yaptik. Okadar kritik macta aslinda birde iki tane. Marcao okadar müthis bir zehir saldi ki Larin´in kosusuna ayip etti Larin resmen. Zeminin azizligi de var. Luyindama sahanin en iyisi, Ridvan Yilmaz ortasinda ayaga kaymasi var, Topun Josef´in önüne düsmesi yani sanssizlikta var. Belhanda-Arda´yi cikarip Donk´u oyuna alarak, Josef´in ceza sahamiza yerlesmesi de var.
Sanki gezegenlerin aldigi pozisyonda bu sene sampiyonluk istemiyor.

Göztepe macinda da yedigimiz gol komikti 2:0 öne gecmisken. Bu gayri ciddiyet bas agirtiyor resmen.

Derdi yonetimin yeni sozlesme icin onerdigi ucret ile..Saha bahanesiyle gecirmis yonetime 1.8 mqasi begenmemis ki oni da haketmiyo

Sözleşme bitiyor diye hazır atara kalkmışken A.Koç a saydırsan bir de NKFVAS desen kral.

bahane gibi söylemesi hoş değil ama iyi demiş

Topa Baskı Özel

Belhanda’nın sözleşmesi zemin ile ilgili yaptığı açıklamalardan dolayı feshedildi.

Resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serhan Türk: Belhanda’yla alakalı bugün önemli gelişmeler olacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu tarz seylere de ayar oluyorum yaw. zeminle alakalı şikayetin varsa ilk yönetime gidersin hoca aracılığıyla söylersin. futbolcu da haklı baskan da. düzgün zeminde oynanan oyunu da biliyoruz sonucta. tüm suç zeminmiş gibi bahanelerin arkasına sığınmasın kimse. fesh etmek de sacma ya neyse. belhanda ile ayrılma kararı vardı belli ki bu da bahanesi oldu işin.

Geri
Üst Alt