Belhanda'nın Sözleşme Detayları Açıklandı!

Bak o da saçma. Medyada işin teknik kısmından anlayan yok herhalde.

Gomis geldi tam bir hedef adam ve elimizde onu besleyebilecek adam yok ne geride ne ileride. Geçen yıl Eren için olan mevzunun aynısı olacak yine böyle giderse.

Ne oynamaya çalışacağız öngörmek zor şu şartlarda ama pek planlı bulmuyorum hamleleri maalesef. Hele de hala bek alınmamış olması savımı güçlendiriyor, bu ligi çoğu zaman iyi beki olan takımlar kazanır.

Gomis gibi bir isimle oynasa çok ciddi katkı verebilecek bir Sneijder elinde olsa fena mı olur

Belhanda keza öyle bence Sneijder gitmemeli

65 milyon sınırının niye koyulduğunu algılayamadan fikirsel bazda karşı çıkmak bayağı kolay olmalı. 70 yap bütçeyi sonra bütçe açık versin o zaman görürüz ne olacağını.

Son 10 günden kastım o aslında kiralık olarak düşünürsek son 20 gün bakmak lazım daha çok. Barcelona kaç tane adam yollayacak git yat kapılarında birini kiralasınlar diye onu geçtim Benfica, Porto falan bunlara git, onlar olmadı git Campbell'ı al vs.

İki yıldır kötüydük ama gol atıyorduk bizim sıkıntımız defans ve bunun esas sebebi de orta sahanın çok kırılgan olması eğer bir öncelik sıralaması yapılacaksa bize ön libero lazımdı ona göre ön taraf daha kolay şekillenebilirdi.

Ondan sonrada bu ülkede bek lazım, iki tane iyi beke ihtiyaç var alacak mıyız hiç sanmam.
Biz sadece 30 milyon faize para öderken vu sene 10 civarı ödeyeceğiz aradaki 20 milyon zararindan düşeceği için sıkıntı olmayacak. Attı loca geliri de var.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşler yolunda gitmezse 4 sene iyi para kaldıracak ve taraftarın Sneijder'in de önüne geçerek para konusunda eleştireceği tek isim olur.

genc yetenekli gelecek sezon is yapacagi garanti olan brumayi gönderdiler onun yerine ayni paraya bunu getirdiler iste
güler misin aglar misin yazik yani
eger belhanda uyum saglayamazsa o zaman izleyin siz senligi
brumaya yillik 2,5 milyon garanti para versek kabul etmeyecekti sanki
rezillige gel
Tudor varken Brumaya 5 versen de durmazdı burda.Valla huzurumun olmadığı yerde bana 2 kat maaşta verseler ben orada çalışmam

fesih bedeli alabileceğimiz adamımız var mı ki?

sadece maaş bütçesi biraz küçülür,ağır yüklerin alayının sözleşmesi hala devam ediyor
Maaş bütçesinin düşmesi önemli zaten.

Elinde 5-6 çöp var yollanıcak
Gelicek 4-5 adam daha var
Geçen sene ki maaş ortalaması gibi olucak gidenler ile birlikte

TapaTalK

Bu rakamlar sadece beceriksizlik ile açıklanamaz bence, ne pis işler çeviriyorlarsa artık, günahları boynuna.

Ayrıca bu transfer piyasası sadece biz oyuncu alırken mi böyle. Mesela Bruma' yı satarken niye böyle değil!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gomis gibi bir isimle oynasa çok ciddi katkı verebilecek bir Sneijder elinde olsa fena mı olur

Belhanda keza öyle bence Sneijder gitmemeli
Orada iş farklı noktalara geldi biraz. CL oynasak neyse de 5 çok fazla hakkaten ama şu adamlara 3.5 verince normal diyesi geliyor insanın. Ortada plan yokki her gelen takımı kafasına göre bozuyor. Sneijder fark yarattı bazı maçlarda da 4. olduk bunu göremeyen de çok.
Biz sadece 30 milyon faize para öderken vu sene 10 civarı ödeyeceğiz aradaki 20 milyon zararindan düşeceği için sıkıntı olmayacak. Attı loca geliri de var.

Kur da arttı, başarı gelmezse dönmez bu hesap.

Önümüzdeki sene Yasin yine 10 gol atıp zam isterse kimse sövmesin o zaman.

Tudor varken Brumaya 5 versen de durmazdı burda.Valla huzurumun olmadığı yerde bana 2 kat maaşta verseler ben orada çalışmam

ama iste isin sonunda adam kendisi gitmek istedi oluyor
melo burada 3-4 alirken gitti yari fiyatina intere imza atti
sneijder de aynisini yapacak muslera da
daha bakalim ne rezillikler görecegiz

Orada iş farklı noktalara geldi biraz. CL oynasak neyse de 5 çok fazla hakkaten ama şu adamlara 3.5 verince normal diyesi geliyor insanın. Ortada plan yokki her gelen takımı kafasına göre bozuyor. Sneijder fark yarattı bazı maçlarda da 4. olduk bunu göremeyen de çok.

Kur da arttı, başarı gelmezse dönmez bu hesap.
Yayın geliride arttı unutmamak lazım

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

Kiralayacak san eğer ağustosu beklemen lazim bizim bekleyecek zamanımız yok sezonu açtık bile.

Daha erken de kiralanir oyuncular illa transferin son dönemlerine dogru olacak diye bir kaide yok. Ama bizimkiler ugrasmiyor.

Josue'yi de Sigdursun'u da menajerler vasitasiyla kiraladilar. Josue zaten Süperlig gecmisli bir oyuncu, Sigdursunu da Hamza döneminden istiyorlardi ve taniyorlardi.

Biraz da 'hayirli olsun' mesajlari gorsek de disariya tuhaf bir forum goruntusu vermesek diyorum.

:emptiness:

65 milyon sınırının niye koyulduğunu algılayamadan fikirsel bazda karşı çıkmak bayağı kolay olmalı. 70 yap bütçeyi sonra bütçe açık versin o zaman görürüz ne olacağını.

Son 10 günden kastım o aslında kiralık olarak düşünürsek son 20 gün bakmak lazım daha çok. Barcelona kaç tane adam yollayacak git yat kapılarında birini kiralasınlar diye onu geçtim Benfica, Porto falan bunlara git, onlar olmadı git Campbell'ı al vs.

İki yıldır kötüydük ama gol atıyorduk bizim sıkıntımız defans ve bunun esas sebebi de orta sahanın çok kırılgan olması eğer bir öncelik sıralaması yapılacaksa bize ön libero lazımdı ona göre ön taraf daha kolay şekillenebilirdi.

Ondan sonrada bu ülkede bek lazım, iki tane iyi beke ihtiyaç var alacak mıyız hiç sanmam.

Melo gittiginden beri bu takimin ön liberosu yok. Ön liberosuz 3.sezonumuza girecegiz bu gidisle, en elzem ve en gerekli transfer oraya yapilmasi gerekirken hala adam alinmiyor.

Aynen öyle, yani illa Barcelona kalibresinde olacak diye birsey yok dedigin gibi Poprtekiz takimlarinin da onlarca oraya buraya kiraladigi adamlar var. Bize de verirler sen gidip adam gibi görüsürsen isteklerini belirtirsen. Talisca örnegini sunarsin mesela bakin Türkiye de kendini gösterdi gelir gelmez. Iki taraf icin de win-win situation olur.

Ayrica ailla satin alma opsiyonu koydurmaya da gerek yok, maksat kiraladigin adam senin isine yarasin. Besiktas kiralik adamlarla sampiyon oldu, bizim Gladbach 2 sene Christensen denen bir cocugu kiraladi Chelsea den cocuk muazzam gelisim gösterip simdi Chelsea ye geri dönüyor ilk 11 oynama sansini zorlayacak duruma geldi.

Yetenekli oyunculari bize kiralamazlar demesin kimse, Denayer'i de kiraladik gecen sezon sonucta. Pesinden kosmak lazim bu kiralik oyuncularin mutlaka.

ama iste isin sonunda adam kendisi gitmek istedi oluyor
melo burada 3-4 alirken gitti yari fiyatina intere imza atti
sneijder de aynisini yapacak muslera da
daha bakalim ne rezillikler görecegiz
Melo'nun olayı biraz değişik olabilir ama hem Bruma hem de Sneijder'in gitmelerinde tek neden Tudor.Bu adamların anlaşabileceği bir hoca takımı çalıştırıyor olsaydı ikisi de gitmez kalırlardı.Tudor'un Bruma'nın arkasından dediklerinden sonra zaten Bruma'nın burda kalması mucize olurdu.Bruma kendisi falan gitmedi

Bak o da saçma. Medyada işin teknik kısmından anlayan yok herhalde.

Gomis geldi tam bir hedef adam ve elimizde onu besleyebilecek adam yok ne geride ne ileride. Geçen yıl Eren için olan mevzunun aynısı olacak yine böyle giderse.

Ne oynamaya çalışacağız öngörmek zor şu şartlarda ama pek planlı bulmuyorum hamleleri maalesef. Hele de hala bek alınmamış olması savımı güçlendiriyor, bu ligi çoğu zaman iyi beki olan takımlar kazanır.

Bana göre bu takımın beki, kanadı, orta sahası komple yok. Bu mevkilerde oynayan hiç bir oyuncumuzu beğenmiyorum ama işin garibi hiç bir transfer haberi dahi yok bu pozisyonlar için. Orta sahaya bir Imbula konuşuldu ama geçti gitti o da. Ne hedefliyoruz anlamlandırmak güç.

Zaten yüksek paraları da gömdük 3 transfere. Para kaldı mı o da şüpheli. Bu takım bu haliyle yine hüsran yaşar.

Geri
Üst Alt