Belhanda'nın Sözleşme Detayları Açıklandı!

Adamlar ayakta kitlemiş. Benim anlamadığım bunlar neyin pazarligini yaptı hem kiev hem Belhanda aynı saniye imza atardı zaten bu rakamlara

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Cok pis komisyon döndü bu transfer de yine.

Tudor varken Brumaya 5 versen de durmazdı burda.Valla huzurumun olmadığı yerde bana 2 kat maaşta verseler ben orada çalışmam

Sene başında kamp zamanında 3 milyon € verselerdi Brumaya 5 yıl daha kalırdı. Tudor da paşa paşa oynatırdı. Hatanın başlangıcı oradan başlıyor. Buradan bas bas bağırdık başta yaptırabilirsen sözleşmeyi çok iyi olacak diye. Sonraya ata ata bu hale geldik. Hiçbir işi düzgün yapmadığımızdan şaşırmıyorum artık .

Ama Sneijder çok kazanıyor yhaaaa

Evet çok kazanıyor zaten Ömer... Kazandığının karşılığını hiç veremedi son dönemde ve iyice yaşlandı.

Belhandanın sapkınca maliyeti var diye neden Sneijderin maliyeti konuşulmasın ?

Şimdi bu yazacaklarım sana değil.

Ünal Ays... Diyorsun anında ama Fatih Terim şöyleydi diye cevap geliyor.

Sneijder artık yaşlandı gitmesinin vakti geldi diyorsun, anında size selçuklar müstehak diye cevap geliyor.

S... Selçuğunu da Sneijderini de biz Galatasaraylı değil miyiz arkadaş nedir bu adam tutma sevdası çözemedim gitti.

Son düzenleme:
Bu arada Ozan Tufan a 8 milyon € bonservis verenlerin twitterda Belhandaya 8 milyon verilmesine laf etmesine acayip şaşırıyorum :)

Sene başında kamp zamanında 3 milyon € verselerdi Brumaya 5 yıl daha kalırdı. Tudor da paşa paşa oynatırdı. Hatanın başlangıcı oradan başlıyor. Buradan bas bas bağırdık başta yaptırabilirsen sözleşmeyi çok iyi olacak diye. Sonraya ata ata bu hale geldik. Hiçbir işi düzgün yapmadığımızdan şaşırmıyorum artık .
Geçen sene başında olsaydı olurdu ama o zaman da bu Tudor'la çok büyük sıkıntılar çıkardı takımda.Sirke dönerdi takım.Tudor ego yönetmeyi bilmeyen bir adam.Ne zaman ki bunu başarır o zaman bir yerlere gelme ihtimali olur.Tudordaki bu kafa yapısıyla Bruma kalsa bile iki günde bir kavga haberleri veya Bruma gitmek istiyor,Sneijder gitmek istiyor haberleri görürdük

Aynen öyle. Yaz kampinda Bruma az cok belli ediyordu bu sezonun bizim adimiza en flas ismi olacagini.

Burada kac kisi söyledik bu isinin sonunun böyle olacagini eger elimizi cabuk tutup sözlesme uzatmazsak diye. Ya gelen gidene 2'ser 2'ser dagitiyorsun. Ver cocuga 3 Milyon elimizde kalsin ne olacak yani en azindan sana bu oyuncunun ne verebilecegini biliyorsun.

Sonra imzalariz sonra imzalariz diye diye bu duruma düstük iste. Bir de niye hemen transfer dönemi basladiginda satiyorsun onu da anlamiyorum, ben 2-3 ay önce demistim U21 turnuvasi var orada olasi iyi bir performans ile Bruma'nin fiyatini da arttirmak icin elimize koz gecer diye, keza öyle oldu ve cocuk turnuva da 2 tane muhtesem gol atti takimi elense bile dedigim gibi göze batti cocuk.

Resmen enayilik hatta hainliktir bunlarin yaptigi.

Evet çok kazanıyor zaten Ömer... Kazandığının karşılığını hiç veremedi son dönemde ve iyice yaşlandı.

Sneijder artık yaşlandı gitmesinin vakti geldi diyorsun, anında size selçuklar müstehak diye cevap geliyor.

S... Selçuğunu da Sneijderini de biz Galatasaraylı değil miyiz arkadaş nedir bu adam tutma sevdası çözemedim gitti.

Konudaki en iyi post.

1 ay pazarlık yapıp yine kazık yemişler. 5 milyon mu istedi Belhanda ? Ne iş bilmez adamlar birde bu paralar normal diyenler var.

Beyler bir şey soracağım sizi ne mutlu eder ?

Bundan 4 5 gün önce niye açıklanmıyor diye ağlıyorsunuz

Geliyor maliyetine ağlıyorsunuz

Siz tam olarak ne istiyorsunuz mesela ? Bahsettiğiniz isimler farklı bir para mı alacaktı yoksa senin istediğin isim olunca mı maddi yükümlülükleri göz ardı ediyorsun ?

Mesele istediğin isimle alakalı değil aslında.Belhanda'dan bahsediyoruz kabul edelim 3.350.000 alacak adam değil.Bonuslara ve bonservis bedeline ise hiç girmiyorum.Ha şu var bizim takımın maaş kotası 2 milyon eurodan başladığı için normal kabul edebiliriz.

Sneijder bence de çok kazanıyor da piyasa buraya gelmiş ülkede bunu anlatıyorum abi.

Sneijder'den hala verim alınabileceği kanaatindeyim ben 1-2 sene daha. Bugün Sneijder'i gönderelim yerine gelecek adam da min. 8-10 milyon bonservis ve min. 3.5-4 maaş alacak. Sneijder'den daha mı verimli oalcak yani?

Maliyet yorumlarını okurken insanın içi daralıyor, bu kap'a sadece bonservis açıklanmalı yada hiç biri

Gomez'e Beşiktaş'ın aldığı zaman bu forumda neler yazıldığını göstermeyim, bir oyuncu performans göstermenden ciddi olarak çöp deniliyorsa sıkıntı var 10 takımda tutmaz bizde tutar

Melo'nun gelişini hatırlayın ha keza o zaman İtalya'nın bidonu alındı diye sövülüyordu. Ribery'e Anelka'nın alt versiyonu diye dalga geçiliyordu kim alt versiyon kim üst versiyon gösterildi.

Yönetim oyuncu almaz ise suç alırsa ise suç

yuh artık bu ne böyle. O kadar pazarlık sonucunda yine kazık yemeyi başarmışız.

Baya sağlam sokmuşlar. Umarım başarılı olur. Bunun karşılığını ancak öyle öder bu kadro.

Yalnız iyi geçirmişler, öyle böyle değil, nefes bile aldırmamışlar. Bilmem katılır mısın.

Sen kariyerinin zirvesinde oyuncuyu 7 milyona al, 2-3 yıl sonra kariyeri hızlı bir şekilde düşüşe geçsin 10 milyona sat. Adamlar yeni yeni pozisyonlar denemişler resmen.

Sneijder bence de çok kazanıyor da piyasa buraya gelmiş ülkede bunu anlatıyorum abi.

Sneijder'den hala verim alınabileceği kanaatindeyim ben 1-2 sene daha. Bugün Sneijder'i gönderelim yerine gelecek adam da min. 8-10 milyon bonservis ve min. 3.5-4 maaş alacak. Sneijder'den daha mı verimli oalcak yani?

İlla Sneijder kariyerinde veya kalitesinde birini almak zorunda değiliz bence. Ayrıca Sneijderin takımı taktiksel açıdan sınırladığını düşünüyorum, büyük bir isim olduğundan yedekte kalması imkansız, eh Sneijder'li kadronun nasıl sahaya çıkacağı da aşağı yukarı belli.

Ha şunu belirteyim senin gibi Sneijder'den 1-2 yıl verim alınabileceğini düşünsem bende yüksek maliyetine rağmen takımda kalsın derdim ama o kanaatte değilim; yaş aldıkça daha da geriye gideceğini düşünüyorum, takım içinde çıkartacağı huzursuzluk ta cabası.

Maliyet yorumlarını okurken insanın içi daralıyor, bu kap'a sadece bonservis açıklanmalı yada hiç biri

Gomez'e Beşiktaş'ın aldığı zaman bu forumda neler yazıldığını göstermeyim, bir oyuncu performans göstermenden ciddi olarak çöp deniliyorsa sıkıntı var 10 takımda tutmaz bizde tutar

Melo'nun gelişini hatırlayın ha keza o zaman İtalya'nın bidonu alındı diye sövülüyordu. Ribery'e Anelka'nın alt versiyonu diye dalga geçiliyordu kim alt versiyon kim üst versiyon gösterildi.

Yönetim oyuncu almaz ise suç alırsa ise suç

aslında mesele ,kulübümüzün, her şeyinin şeffaf olduğunu iddia etmesine rağmen bir çok konuda açıklama yapmaması

2 senedir para yok ceza yedik yenisi kapıda diye açıklama yapıp sonra bir sürü boş boş transfere aşırı harcama yapman,sonra da 240 (daha dönem sonu bilanço açıklanmadı bence 300 ü buldu ) milyon tl zarar açıkladığın dönemin ardından yine çok büyük risklere girmen

bir hıyarlık varda artık ben ne anlamaya ne de açıklamaya uğraşıyorum.

kışın oturup izletecek bir şeyler versinler sonra da ne bok yerlerse yesinler

ama yine de iyi geçirmişler

Geri
Üst Alt